پرشین خودرو: رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: از سال آینده نرخ بلیت ناوگان جاده ای متناسب با رتبه های شرکت های حمل و نقلی تعیین خواهد شد.
به گزارش «پرشین خودرو»، شهریار افندی زاده در نشست خبری که در حاشیه سومین نمایشگاه راه و شهرسازی در محل مصلی بزرگ تهران، برگزار شد، افزود: رتبه بندی شرکت های حمل و نقل زمینه مناسبی را برای ارایه خدمات بهتر به مردم و این شرکت ها، فراهم می کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رتبه بندی شرکت های حمل و نقل تا پایان امسال در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: تجهیزات شرکت مانند کیفیت ناوگان، دفاتر، محل فروش، محل انتظار، رضایت مسافر، ایمنی و تصادفات و نحوه فروش بلیط از جمله عواملی هستند که در رتبه بندی شرکت های حمل و نقل اثرگذار است.
وی با اشاره به اینکه این شرکت ها همانند هتل ها درجه بندی می شوند، گفت: هم اکنون بیش از یک هزار و 600 شرکت حمل و نقل تقاضای دریافت رتبه های 3 و 4را دارند و برخی هم در رتبه های 1 و 2 هستند که درحال بررسی آن هستیم.
معاون وزیر راه تاکید کرد: تلاش می کنیم تا پایان امسال رتبه بندی ها را اعلام کنیم و پس از آن قیمت خدمات شرکت های حمل و نقل از جمله بلیط آنان براساس رتبه بندی آنها نرخ گذاری می شود و هر شرکتی که خدمات بهتری ارائه کند، قیمت بلیط ها و خدمات آن نیز بالاتر خواهد بود.
افندی زاده با تاکید بر اینکه این اقدام زمینه مناسب را برای خدمات بهتر به مردم فراهم می کند، افزود: خدمات دهی مطلوب نیاز به سرمایه گذاری دارد و باید به گونه ای برنامه ریزی شود تا شرکت ها برای ارائه خدمات مطلوب تر انگیزه داشته باشند و قطعا مردم از این طرح استقبال خواهند کرد.
10 میلیون تن ترانزیت در سال گذشته
وی در پاسخ به سوالی در خصوص ترانزیت ، ارزش سرمایه گذاری در بخش ترانزیت کشور را در سال گذشته 30 میلیارد دلار اعلام و گفت: حجم کالای ترانزیتی کشور در سال گذشته حدود 10 میلیون تن بود که این میزان در هشت ماهه نخست سال جاری 7.1 میلیون تن ثبت شده است.
رئیس کارگروه ترانزیت دولت با بیان اینکه تا پایان سال جاری مجموع ترانزیت کالای کشور به 12 میلیون تن خواهد رسید، ابراز داشت: در توسعه ترانزیت کالای کشور از تکلیف برنامه پنجم توسعه 30 درصد جلو هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در 8 ماه نخست سال جاری ، در مجموع 32 میلیون و 687 هزار تن کالاهای نفتی و غیرنفتی از مرزهای زمینی و آبی وارد و 33 میلیون و 746 هزار تن کالا از مرزهای کشور صادر شده است.
وی افزود: از مجموع کالاهای صادر شده، میزان 4 میلیون و 666 هزار تن کالا از طریق مرزهای جادهای از کشور خارج شد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 27درصد افزایش داشته است.
وی در خصوص پایانههای کشور تصریح کرد: هم اکنون هشت پایانه در کشور در حال ساخت است که از این نظر 30 درصد جلوتر از برنامه پنجم توسعه هستیم .
افندی زاده با بیان اینکه 200 هزار کیلومتر راه در کشور داریم ، میزان جابه جایی در جاده های کشور را سالانه 900 میلیون نفر اعلام کرد.
محدودیت ترافیکی برای مسافرت های اردویی
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور همچنین درباره تمهیدات وزارت راه و شهرسازی در خصوص ایمنی جاده ها،کاهش تصادفات و پیشگیری از حوادث به ویژه برای اردوهای دانش آموزی گفت: بخشنامه ای تهیه و ابلاغ کردیم که برای ناوگان حمل و نقل اردوهای علمی و دانش آموزش از اتوبوس های استاندارد و با عمر کمتر استفاده شود و از پلیس هم خواستیم تا در هنگام مسافرت های اردویی محدودیت های ترافیکی ویژه اعمال کند.
بهره برداری رسمی از سیستم بارنامه الکترونیکی
معاون وزیر راه و شهرسازی سپس با اشاره به افتتاح بزرگترین پروژه حمل و نقلی در بخش فناوریهای اطلاعات جاده ای از اتصال چهار هزار و 300 شرکت حمل و نقلی به این شبکه و عملیاتی شدن آن همزمان با روز حمل و نقل خبر داد.
افندی زاده با اشاره به برخط بودن (آنلاین) بارنامهها در سیستم حمل ونقل جادهای تصریح کرد: حدود یک سال روی این پروژه کار شده است و از آبان ماه امسال مراحل اجرایی را به صورت آزمایشی طی می کند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تصریح کرد: اطلاعات از طریق این سیستم دریافت و بعد از اعتبارسنجی و صدور تائیدیه کد، رهگیری شده و در اختیار شرکت های حمل و نقلی قرار می گیرد.
افندی زاده با اشاره به اینکه این سیستم به اداره ثبت اسناد نیز متصل است، یادآور شد: تمام اطلاعات در حوزه راهداری و شرکت های حمل و نقلی در این سامانه وجود دارد که می توان به مسائلی چون اطلاعات مقصد، مبدأ، بارگیری وسایل نقلیه، کد فروش و کرایه بار اشاره کرد.
سومین نمایشگاه راه و شهرسازی که از 23 آذرماه در مصلی تهران آغاز به کار کرد، امروز به فعالیت خود خاتمه می دهد.
کد خبر 17781
نظر شما