پرشین خودرو: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از توقف آزادسازی قیمت خودرو خبر داد و گفت: در این خصوص جلسه ای با وزیر صنعت معدن و تجارت، مدیران عامل دوشرکت خودروسازی سایپا و ایران خودرو برگزار و با افزایش قیمت خودرو مخالفت شد.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از خانه ملت، بهروز نعمتی با بیان اینکه کمیسیون صنایع با افزایش قیمت خودرو مخالف است تصریح کرد: در جلساتی که با دستگاهای ذیربط و خودروسازان برگزار شده است به آنها اعلام کرده ایم برای هر اقدامی در جهت افزایش یا کاهش قیمت باید برنامه های خود را ارائه دهند.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: ما برای حمایت از خودروساز برای واردات خودرو تعرفه گذاشتیم و به این صورت مردم را مجاب به استفاده از خودروی داخل کردیم؛ از طرفی نمی توانیم به مردم بگوییم خودرو را با هر قیمتی که ما می گوییم خریداری کنید.
وی با بیان اینکه این نمی توان یک خودروی بی کیفیت را با هر نوع قیمت گذاری به مردم ارائه دهیم تصریح کرد: خودروسازی که می گوید نقدینگی ندارد چرا می رود سهام فلان بانک یا سهام سایر شرکت ها را خریداری می کند؟
نعمتی ادامه داد: خودروسازان به جای سرمایه گذاری برای خرید سهام، سرمایه خود را در صنعت خودرو به کار گیرند یا در غیر اینصورت شرکت خودروسازی را به مردم واگذار کنند و خود در بازارهای دیگر سرمایه گذاری کنند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: خودروسازان در حال حاضر به گونه ای عمل می کنند که نه کیفیت خودور، نه مشتری مداری و نه جان مردم برایشان مهم نیست.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس اضافه کرد: خودرو را باید بر مبنای مشتری مداری و جهانی قیمت گذاری کنیم، بحث دیگر اینکه اگر خودروساز به دنبال افزایش قیمت است آیا کیفیت را در دستور کار خود قرار می دهد یا خیر.
وی با اشاره به اینکه در پنج سال اخیر خودروهای ما چقدر به لحاظ کیفی تغییر کرده اند تصریح کرد: هیچ قدم مثبتی در راستای کیفی سازی خودور در این مدت صورت نگرفته است.
نعمتی با بیان اینکه قرار نیست هزینه های مازاد بر تولید را مردم تقبل کنند گفت: طی جلسه ای که با وزیر صنعت معدن و تجارت، مدیران عامل دوشرکت خودروسازی سایپا و ایرانخودرو برگزار شد، افزایش قیمت خودرو متوقف شد، ضمن اینکه قیمت خودور از سال گذشته حدود ۴۰ درصد افزایش داشته است.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس ضمن اعلام اینکه دلیلی ندارد در هر مقطعی که خودور ساز با مشکل مالی مواجه می شود پول آنها را مردم بپردازند، افزود: یکی از اصلی ترین مشکلات صنعت خودرو وابستگی این صنعت به دولت است به طوری که هر وقت نتوانستند هزینه های خود را جبران کنند تسهیلات کلانی را از دولت دریافت کردند.
نعمتی اظهار داشت: خودروسازان حدود ۹۰۰ میلیارد تومان به قطعه سازان بدهکار هستند که اعلام می کنند برای وصول این مطالبات مشکل دارند، در حالی که از آن طرف سهام می خرند.
وی تاکید کرد: بازار کشش افزایش قیمت خودرو را ندارد و تنها بحثی که در این خصوص وجود دارد کاهش هزینه ها است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه در حال حاضر بهره وری در صنعت خودرو معنی ندارد خاطرنشان کرد: خودروسازان باید کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری را در دستور کار خود قرار دهند که متاسفانه این اتفاق رخ نداده است.
کد خبر 18438
نظر شما