پرشین خودرو: عضو هیئت علمی بخش مهندسی مکانیک دانشگاه تربیت مدرس گفت: خروج خودروهای فرسوده از چرخه حمل و نقل کشور از نان شب هم واجبتر است.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از فارس، فتحالله امی با تاکید بر ضرورت خروج خودروهای فرسوده از چرخه حملونقل کشور، اظهار داشت: از آنجایی که تردد خودروهای فرسوده آلودگی فراوانی را به فضای شهرها به خصوص کلان شهرها تحمیل میکند لازم است که این دسته از وسایل نقلیه هرچه سریعتر از چرخه حملونقل کشور خارج شوند.
عضو هیئت علمی بخش مهندسی مکانیک دانشگاه تربیت مدرس در ادامه با بیان اینکه خروج خودروهای فرسوده میتواند به واسطه به کارگیری سیاستهای تشویقی و تنبیهی دولت سرعت بخشیده شود، افزود: میزان آلایندگی خروجی از این دسته از خودروها 30برابر خودروهای نو است و از این رو لازم است که دولت با اتخاذ سیاستهای تشویقی و تنبیهی مانع تردد این دسته از وسایل حملونقل در کلانشهرهای کشور شود.
به گفته امی، بر اساس قانون مصوب سال 1374 هیچ خودروی فرسوده خارج از استاندارد نباید در کلانهای کشور تردد کند.
این کارشناس ارشد محیط زیست متذکر شد: خروج خودروهای فرسوده از چرخه حملونقل کشور از نان شب هم واجبتر است.
وی بیان داشت: بر اساس طرح جامع کاهش آلودگی هوا باید از تردد خودروهای فرسوده فاقد استاندارد در 8کلان شهر جلوگیری به عمل آید و اجرایی کردن این طرح بر عهده هیئت دولت است. البته اجرایی شدن این مهم مستلزم همکاری سازمانها و دستگاههای ذیربط از جمله پلیس راهور ناجا و سازمان حفاظت محیط زیست است.
عضو هیئت علمی بخش مهندسی مکانیک دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه افزایش تسهیلات دولت به
دارندگان خودروهای فرسوده میتواند در خروج این دسته از وسایل نقلیه از چرخه حملونقل کشور بسیار موثر واقع شود، خاطرنشان کرد: از آنجایی که آلودگی هوا موجب به خطر افتادن سلامت شهروندان میشود لازم است که خروج خودرهای فرسوده به واسطه اجرای سیاست های تشویقی،تنبیهی و اجرای قانون هرچه سریعتر اتفاق افتد.
کد خبر 19702
نظر شما