پرشین خودرو: رنوپارس در ادامه گسترش همکاری های خود به عنوان شریک استراتژیک صنعت خودروسازی ایران و در راستای انتقال دانش روز در صنعت خودروسازی و صنایع وابسته قصد دارد با همکاری سازمان مدیریت صنعتی نسبت به برگزاری دوره های آموزشی ویژه صنعتگران ایرانی برای پیاده سازی ابزارها و استانداردهای رنو-نیسان اقدام کند.
به گزارش «پرشین خودرو»، بر این اساس، نخستین سمینار بهره وری سازمانی و مدیریت هزینه از دیدگاه رنو-نیسان، پنجم خردادماه در محل سازمان مدیریت صنعتی برگزار خواهد شد.
هومن نوری، مدیر ارتقای تامین کنندگان شرکت رنو پارس در این زمینه گفت: ابزارها و استاندارهای اتحاد رنو-نیسان در کنار صنایع خودروسازی و قطعه سازی قابلیت پیاده سازی در صنایع مختلف را دارد. در این راستا با توجه به تجربه های رنوپارس در اجرا و پیاده سازی ابزارها و استانداردهای پیشرو رنو-نیسان، تصمیم گرفتیم با همکاری سازمان مدیریت صنعتی دوره های آموزشی ویژه ای را برای تمامی صنعت گران ایرانی برنامه ریزی و اجرا کنیم.
وی در مورد محور های اصلی این سمینار گفت: استاندارد ارزیابی بهره وری سازمانها، استاندارد بهبود صنعتی سازمانهای بالغ، ظرفیت سنجی سازمانها و نیز ارزیابی كارگاهی تامینكنندگان سرفصل های این سمینار خواهد بود و تجارب رنو- نیسان در این زمینه ها در اختیار صنایع ایرانی قرار می گیرد.
به گفته نوری به طور کلی هدف از ابزارها و استاندارهای دو خودروساز معتبر رنو و نیسان، اطمینان از وجود یا شکل گیری یک سیستم تولید کارا در سطح گسترده است و در این راستا در سال 2000 رنو و نیسان تصمیم به اجرا و گسترش استاندارهای خود در خطوط تولید خودروسازی و تامین کنندگان به طور گسترده گرفتند.
نوری اضافه کرد: در سال 1384با حضور رنو در ایران پروژه های زیادی با تمرکز بر بهبودکیفیت، کاهش هزینه، افزایش بهرهوری، طراحی ومدیریت سایتهای تولیدی بر اساس سیستم تولید رنو، مدیریت لجستیک، مدیریت کیفیت و مدیریت بهره وری انجام گرفت تا جایی که هم اکنون این استانداردهای به روز و پیشرو برای تمام افرادی که به نوعی با تولید در مرتبط هستند به صورت یک واقعیت روزمره مبدل شده است و در بسیاری از موارد شاهد اثر مثبت استاندارها بر کیفیت محصول، زمان تحویل، کاهش هزینه ها، عملکرد بهتر ماشین آلات و تجهیزات و بهبود زمان تولید هستیم.
به گفته وی بعضی از سر فصل استانداردهای رنو و نیسان که قابلیت توسعه در صنایع غیر خودرویی هم دارند عبارتند از:
- استاندارد ارزیابی بهره وری سازمانها: هدف آن ارزیابی و پیدا نمودن عارضه های داخل سازمانها بر اساس دیدگاه رنو و نیسان است.
- استاندارد بهبود صنعتی سازمانهای بالغ: هدف این استاندارد ارتقا صنعتی سازمانها در جهت افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها از طریق افزایش بهره وری، کاهش ضایعات (محصول و زمان)، افزایش عملکرد تولیدو... است.
- سیستم تولید رنو: طراحی و یا هماهنگ سازی سیستم های تولید با سیستم تولید رنو در جهت تعالی روزانه (SPR).
- ظرفیت سنجی سازمانها: بررسی ظرفیت موجود و پیدا نمودن پتانسیل های افزایش ظرفیت.
- مدیریت کیفیت: با توجه به اهمیت کیفیت برای رنو و نیسان این بحث در فازهای مختلف ابزارهای مختلفی دارد که بطور کل شامل ارزیابی یکپارچه سازندگان، ارزیابی پیش تولید، عارضه یابی برنامه کنترل، ارزیابی دیوار کیفیت، تحلیل شکایات کیفی و فعالیتهای روزانه کیفی در خطوط تولید است.
خودرو های تندر90 و مگان با اجرای ابزارها و استانداردهای تعریف شده رنو – نیسان در خطوط تولیدی و قطعه سازان داخلی توانسته اند همواره در صدر جدول رده بندی کیفیت خودرو های تولید داخل قرار بگیرند تا نام رنو در ایران بیش از هر چیز با کیفیت پیوند بخورد. شرکت رنو پارس در جهت حفظ برند کیفی خود، این ابزار ها و استاندارد ها را در شرکت های قطعه سازی و تولید خودرو ایرانی جاری پیاده سازی کرده است و به دنبال موفقیت در این زمینه، اکنون قصد دارد این ابزار ها و استاندارد ها را در اختیار سایر صنایع قرار دهد.
کد خبر 22222
نظر شما