پرشین خودرو: قاره اروپا برای سازندگان خودرو به منطقه ی فاجعه تبدیل شده است.
به گزارش «پرشین خودرو»، از اتحادیه های کارگری که کوتاه نمی آیند تا تقاضایی که اصلا جان نمی گیرد باعث شده تمام خودروسازان از هر رنگ و نوعی، کسب و کار در اروپا را خار در چشم و استخوان در گلو ببینند.
همه خودروسازان اروپایی هر ماه خداخدا می کنند تا آن ماه آخرین ماه حضیض باشد و از ماه بعد کسب و کارشان اوج بگیرد. ماه مه که می رسد این خودروسازان با خود می گویند که از این ماه فروش اوج می گیرد اما این ماه مه هم گذشت و میزان فروش در آن از هر ماه مه ای از سال 1993 تا به حال بدتر بوده است.
خبر بدتر این که تحلیل گران می گویند زمان زیادی وقت لازم است که دوباره اعتماد مشتریان را به دست آورد. مؤسسه تحقیقاتی Alix Partners of Southfield پیش بینی کرده که بهبود در قاره اروپا تا سال 2019 ممکن نیست.
ظرفیت تولید خودرو در اروپا به پایین ترین حد خود در پنجاه سال گذشته، این درحالی است که دولت های اروپایی میلیاردها یورو به عنوان مشوق صرف کرده اند تا این صنعت به احتضار و اشتغال به وجود آمده به خطر نیفتد. پژو-سیتروئن، فیات، رنو، اُپل، فورد در بین خودروسازان جهانی از همه بیشتر آسیب دیده اند. خودروسازانی مثل ب ام و، دایملر و فولکس واگن به دلیل ماهیت جهانی که دارند کمتر آسیب دیده و هنوز به فلاکت نیفتاده اند. دیتر زیشه مدیر عامل دایملر در مصاحبه با فایننشال تایمز گفت: ما به رشد خود ادامه می دهیم اما این رشد از ناحیه محصولات جدید ما است.
در چند ماه گذشته در بازارهای بسیار دشوار رشد چشمگیری داشتیم.
تنها کشور اروپایی که روند فروش خودرو در آن با تمام اروپا فرق دارد، بریتانیا است که در ماه مه رشد 11 درصدی نشان داد. تحلیل گران معتقدند که چون بریتانیا از همان ابتدا با پول رایج اروپا «یورو» مخالفت ورزید و به این پول رایج نپیوست اکنون اوضاع بهتری دارد.
اقتصاددانان انواعی از تئوری ها را برای بازگشت اعتماد مشتریان ارائه داده اند، یکی از این تئوری ها نزدیک شدن انتخابات آلمان و تلاش مرکل برای دوره سوم صدر اعظمی آلمان است در حالی که رقیب او صحبت از «نامساوات در توزیع ثروت» به میان می آورد و اگر چپگرایان در آلمان به حکومت برسند رشد اقتصادی هم به دلیل مالیات بیش از گذشته کند خواهد شد چون آلمان را موتور رشد اروپا می دانند و هر چه بر سر اقتصاد آلمان بیاید عواقب آن به همسایگان سرازیر خواهد شد.
خودروسازان اروپا می گویند که اتحادیه های کارگری و دولت این کشور دستان آنها را بسته اند و اجازه نمی دهند که ظرفیت ها را کاهش داده و هزینه ها را پایین بیاورند و متناسب با تقاضای بازار تولید کنند چون مستلزم اخراج کارگران و کاهش اشتغال است.
آلن مولالی مدیر عامل فورد که به هندوستان سفر کرده بود گفت شرکت فورد با قدرت بیشتری از هند به اروپا صادر خواهد کرد و برای این منظور خودرو اکوسپورت خود را در کارخانه شهر چنای تولید خواهد کرد.
کد خبر 23272
نظر شما