سرنوشت صنعت نساجی در انتظار خودروسازی!

پرشین خودرو: عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی گفت: چنانچه کارخانه های خودروسازی بخواهند سودآور باشند این ضرورت وجود دارد که تیراژ تولید آنها بالای یک میلیون دستگاه باشد.

علی جزایری در گفت و گو با خبرنگار «پرشین خودرو»، ضمن بیان این مطلب افزود: در حال حاضر میزان تولید ایران خودرو بسیار اندکی است که همین میزان خودرو نیز با نقص تولید و در انبارها جمع آوری می شود. وی در ادامه تصریح کرد: میزان تیراژ کارخانه های خودروسازی حاکی از آن است که صنعت خودروسازی ما نابود شده و بنده نگران این هستم که این صنعت نیز به سرنوشت صنعت نساجی دچار نشود. این کارشناس صنعت خودرو عنوان کرد: تحریم های خودروسازی بسیار جدی است و در این شرایط تأمین قطعاتی که امکان تولید آنها در داخل کشور وجود ندارد و یا تولید آنها توجیه اقتصادی ندارد، بسیار دشوار است لذا خودروسازان چاره ای جز افزایش قیمت ندارند. وی همچنین اظهار داشت: تنها راهکاری که می تواند از افزایش قیمت خودرو جلوگیری کند، تعدیل نیرو در کارخانه های خودروسازی است که این امر نیز عواقب خاص خود را خواهد داشت. عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی متذکر شد: یکی از راهکارهای کاهش قیمت خودرو افزایش تولید است اما باید امکان آن وجود داشته باشد و با توجه به فرسودگی ماشین آلات کارخانه ها و دشواری تأمین قطعات و مواد اولیه وارداتی افزایش تولید بسیار سخت است. جزایری در پایان خاطرنشان کرد: می توان با سرمایه گذاری در صنعت خودرو ماشین آلات موجود در کارخانه ها را به روز رسانی کرد و میزان تولید را افزایش داد تا از این طریق از گران شدن خودرو جلوگیری شود.
کد خبر 27301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • - ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
    2 0
    مثال مدیران نابغه خودروسازی ما در این 10-20سال اخیر داستان کسی بود که نوک شاخه نشسته و داره شاخه رو اره میکنه. هر کسی باد بکارد طوفان درو خواهد کرد. عاقبت شرکتهایی که به اطمینان مصرف کنندگان خیانت کردند همیشه همین بوده و خواهد بود.
  • - ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
    3 0
    وقتی 10-20سال بخاطر سود بیشتر سهامدارانتان دست به ترکیب محصول نزدید خوب معلومه که مردم متو جه میشوند پول برای محصولی قدیمی که فقط مواد اولیه را حرام کرده وجیب دارنده اش را خالی میکند نباید بدهند. نوابغ مدیریتی چرا خودرو را با تورم اجناس دیگر مقایسه میکنید؟ ماهیت خودرو وابسته به تکنولوژی و زمان است یعنی اگر بعد از 10-20 سال هنوز همان محصول را دادید بیرون دیگه نباید بگید نسبت به تورم ارزونه چون اساسا خودروی قدیمی هییییچ ارزشی ندارد. حالا 405رو بکنید سمند بعدش سورن بعدش دنا بعدش... آقا این هنوز همون 405ء. رفتار شاسیش تو جاده همونه همون پلت فرمه چرا مردم رو...فرض کردید.نخواستیم. صادر کنید به اروپا دنا و تیبا رو. ما فقط صنعت قطعه سازی درست لازم داریم برای زنجیره جهانی تولید کنه ارز و شغل بیاره نه مونتاژ 4چرخه های بی سروته از رده خارج.