پرشین خودرو: فرمانده نیروی انتظامی به ادعای مطرح شده از سوی برخی مسئولان مبنی بر لابی برخی خودروسازان برای شمارهگذاری خودروها پاسخ داد.
به گزارش «پرشین خودرو»، سردار اسماعیل احمدیمقدم صبح امروز در حاشیه نشست هماهنگی دستگاههای متولی طرح زمستانه با بیان اینکه به نظر میرسد زمستان امسال سردتر و پربارانتر باشد، گفت: اجرای طرحهای مشترک موجب همافزایی میشود و با نگاه واحد و با استفاده از سامانه اطلاعاتی میتوانیم مدیریت سریعی در حوادث و سوانح داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در هفت ماهه امسال شاهد کاهش کشته و تصادفات بودهایم، ابراز امیدواری کرد که این روند تا پایان امسال ادامه داشته باشد.
فرمانده ناجا درباره ادعای مطرح شده از سوی برخی مسئولان مبنی بر لابی برخی خودروسازان برای شمارهگذاری خودروها، گفت: برای لابی و درخواست به ناجا امیدی ندارند، اما ظرفیتهای دیگری است که به آنان فشار میآورند و معمولا مهلتها را از طریق کمیسیون، دولت و ظرفیتهای قانونی دیگر تمدید میکنند که این مسئله از گذشته وجود داشته است و ما مخالف هستیم.
وی با اشاره به اعطای مهلت مجدد به برخی خودروسازان برای نصب کیسههوا و ترمز ضد قفل، تا پایان امسال، گفت: این مسئله علیرغم میل ناجا بوده و ما ناچار به همراهی هستیم و امیدواریم اتفاقات ژنو این بهانه را از خودروسازان بگیرد تا خودروی با کیفیتتر تولید کنند.
کاهش 80 درصدی اسقاط خودرو
احمدیمقدم در پاسخ به سئوالی مبنی بر نبود جای پارک در تهران و توقف همیشگی برخی از خودروها در کنار معابر، گفت: جرقه خوبی است که برای رفع این موضوع نیز فکری شود، اما مهمتر از آن تاخیر در اصلاح تعرفهها و اعتبارات مربوط به اسقاط خودرو است که با تاخیر روبرو است. اما به نظر میرسد، آرام آرام باید بحث اسقاط خودرو سرعت یابد؛ به گونهای که آمارها نشان میدهد در هشت ماهه امسال 80 درصد کاهش عملکرد در زمینه اسقاط خودرو داشتیم که این مسئله خوب نیست و باید مشوقها، تسهیلات و اعتبارات در این زمینه انجام گیرد.
فرمانده ناجا در پاسخ به سئوالی مبنی بر معرفی خودروهایی که استاندارد یورو 2 را نیز رعایت نکردند، گفت: مسئولان متولی باید نام خودروها را مصداقی عنوان کنند تا ما نیز بررسی کنیم.
به گزارش ایسنا، همچنین احمدیمقدم در مراسم نشست هماهنگی طرح زمستانه 92 که با حضور نمایندگان دستگاههای متولی در امر امداد و نجات برگزار شد، گفت: ایثار، فداکاری و حضور داوطلبانه در میدانها برای خدمت به مردم و اسلام از مصادیق عمل صالح است که عمل شما ماموران نیز که در شرایط سخت و مکانهای دشوار برای خدمترسانی به مردم فعالیت میکنید، از جمله این مصادیق است.
وی با بیان اینکه مسیر رضای خدا از راه خدمت به مردم میگذرد، گفت: ماموران باید با روحیه جهاد فی سبیلالله در این مسیر قدم بردارند.
فرمانده ناجا با اشاره به توافقات اخیر ژنو، گفت: موفقیت در عرصه دیپلماسی و اعتراف به حقوق مسلم ایران در گامهای اولیه، یک توفیق الهی است.
احمدیمقدم با بیان اینکه ملت ایران انصافا مردمانی شایسته و سربلند هستند، گفت: به برکت رهبری درست و مدیریت صحیح و همچنین صبر و استقامت مردم، شاهد آن هستیم که موفقیتهای بیشتری نصیب مردم میشود.
وی با اشاره به تاریخچه اجرای طرحهای ترافیکی در کشور، گفت: از زمانی که راهکارهای کاهش تصادفات در زمان سردار انصاری اجرایی شد، تاکنون شاهد فراز و نشیبهای زیادی بودهایم؛ به گونهای که به نظرم اولین گام، هماهنگی در فکر و عمل همه سازمانهای متولی امر است.
فرمانده ناجا با بیان اینکه عدم استمرار راهبردها و بخشی عمل کردن سازمانها باعث ضایعشدن یک تصمیم میشود، گفت: خوشبختانه در حال حاضر درک مشترکی میان دستگاهها است و در نقطه اوج قرار داریم؛ هر چند هنوز برخی دستگاهها از جمله خودروسازان همراهی جدیای ندارند. اما امیدواریم با وجود اقدامات و پیشرفتهایی که خودروسازان داشتهاند، شاهد هماهنگیهای بیشتر باشیم.
وی با بیان اینکه امیدوارم با توافقات حاصل شده در ژنو و رفع برخی محدودیتها در زمینه خودرو، بهانهها نیز تمام شود، گفت: با اینکه همیشه با تاخیر در محل حاضر میشوند، اما در منطق قبول دارند و در عمل با تاخیر وارد میشوند.
ساز و کار فعلی معاینه فنی مناسب نیست
احمدیمقدم با بیان اینکه ساز و کار فعلی معاینه فنی مناسب نیست، گفت: در برخی شهرستانها امکانات معاینه فنی نیست و باید سامانه قوی و یکپارچه در این زمینه در سطح کشور ایجاد شود.
وی با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده برای رفع آلودگی هوا نیز گفت: زمانی که آلودگی هوا شدت میگیرد، همگان یاد استاندارد پایین سوخت میافتند و وقتی بادی میآید و آلودگی میرود، تصمیمات فراموش میشود و این در حالی است تصمیمات پایدار و بلندمدت لازم است.
طرح زوج و فرد علاج دائمی نیست
فرمانده ناجا با بیان اینکه اگر امروز طرح زوج و فرد در تهران اجرایی شود، میزان خودروهای متردد در تهران به اندازه خودروهای سال 84 است، گفت: مردم اگر متوجه شوند که این طرح دائمی است، میروند یک خودروی پلاک زوج و یک خودروی پلاک فرد میخرند و این طرح علاج دائمی نیست. هر چند با نوبتبندی و محدودیت میتوان اقداماتی را انجام داد، اما باید پیشگیری کرد.
احمدیمقدم با اشاره به کاهش میزان کشتهها در هفت ماه اخیر، گفت: امیدواریم در پایان برنامه به ازای 26 میلیون خودرو تعداد کشتهها کمتر از 18 هزار تن باشد و من برخی آمارهایی که نشان میدهد ایران در وضعیت بدی از نظر میزان کشتهها دارد را قبول ندارم. چرا که وضعیت میزان کشتهها در ایران از میانگین جهان و آسیا بهتر است.
وی با بیان اینکه کشورهای پیشرفته 30 سال برنامهریزی کردند تا میزان تصادفات و کشتههای خود را کاهش دهند، گفت: ما میتوانیم طی یک برنامه 20 ساله چشمانداز خود را در این زمینه بهبود بخشیم.
کد خبر 27940
نظر شما