پرشین خودرو: سازندگان خودروهای لوکس جهان اکنون به دنبال نرم افزارهایی هستند تا ایمنی خودرو را افزایش، مصرف سوخت را کاهش و هزینه های تعمیر را به کمترین میزان برسانند.
به گزارش «پرشین خودرو»، خودروسازان به دنبال نرم افزارهای هستند که همگام با پیشرفت فناوری قابلیت به روز شدن داشته و بر توانایی ها و کارکردهای خودروهای تولیدی بیافزایند.
مرسدس بنز جدید کلاس سی، دوربین هایی دارد که می تواند علایم راهنمایی جاده را بخواند و حسگرهایی نیز برای تعیین فاصله تا خودرو مقابل در آن تعبیه شده، اما هنوز امکان استفاده کامل از این نرم افزارها وجود ندارد.
مالکان مرسدس های مجلل جمع و جور قادر خواهند بود به محض آنکه فناوری قابل دسترس باشد، با به روز کردن سیستم اجرایی خودرور، عملکردهای جدیدی مانند سیستم پیش بینی کننده کنترل سرعت در سفر که راننده را در برخی موقعیت ها راهنمایی می کند، به خودرو خود بیافزایند.
سیستم پیش بینی کننده کنترل سرعت در سفر، سیستمی است که براساس اطلاعات بدست آمده از یک نقشه سه بعدی و سرعت تعریف شده برای جاده، سرعت خودرو را تنظیم، مصرف سوخت را کاهش و ایمنی خودرو را افزایش می دهد.
به گزارش ایرنا، شرکت خودروسازی دایملر آلمان و شرکت های رقیب با الگوبرداری از شرکت های سازنده ابزار مانند اپل در حال توسعه ساختار خودروهای خود هستند به طوری که بتوان نرم افزارهای جدیدی روی آنها نصب کرد که ابزارهای نوینی دارند یا کارایی سوخت را بهبود می بخشد. نرم افزارهایی که همگام با پیشرفت فناوری، قابلیت به روز شدن و دریافت توانایی های جدید را نیز دارند.
این یک تحول بزرگ و پتانسیل پس انداز برای صنعتی است که در آن هزینه تعمیر مدل های قدیمی سنگین است.
توماس وبر رییس بخش توسعه مرسدس بنز به رویترز گفت: ما وارد یک میدان جدید می شویم تاکنون خودروها، ویژگی هایی را که در روز خرید داشتند را حفظ می کردند.
حرکت دایملر نشان می دهد نرم افزارها، یک زمینه رقابت جدید برای خودروسازانی هستند که به دنبال استفاده از فناوری برای ساختن خودروهای ایمن تر، سرگرم کننده تر و بهتر در حل مسایل مانند مکانیابی جای پارک یا نزدیک ترین بیمارستان می باشند.
در حالی که صنعت هواپیما مدت ها است برای پرواز به کامپیوتر متکی است، صنعت خودرو به دلیل پهنای باند ناکافی ساختارهای مخابراتی، قیمت محاسبه گرها و محدودیت های تنظیم خودکار در زمینه استفاده از کامپیوتر عقب مانده است.
بنابه گفته دلو کوسلاوسکی تحلیلگر ای.تی و شرکت تحقیقاتی گارتنر اما اکنون قرار است نرم افزارها به همان اندازه که برای مهندسی مهم هستند برای خودروسازان نیز مهم باشند.
وی که قبلا برای شرکت خودروسازی ائودی آلمان کار می کرد، افزود: آنچه ما شاهد آن هستیم، تحولی است که بر صنعت خودروسازی در دهه های آینده تاثیر خواهد گذاشت.
به گفته وی، حوزه بعدی رقابت خودروسازان برای متفاوت بودن نرم افزارها هستند.
کد خبر 29214
نظر شما