پرشین خودرو: معاون موسسه استاندارد گفت: سال 1390 نقطه عطفی برای خودروهای داخلی است. علاوه بر آن در زمینه واردات خودرو نیز سختگیری بیشتری میكنیم و خودروهای وارد شده باید مطابق استانداردهای اروپایی باشند.
به گزارش«پرشین خودرو» به نقل از ایسنا، بهادر كاظمی در همایش حوادث ترافیكی و ایمنی جادهای افزود: با توجه به اقدامات انجام شده درصد بروز تصادفات به علت ضعف ناوگان كاهش مییابد.
وی اظهار كرد: انسان، جاده و ناوگان به عنوان عامل تصادفات مطرح هستند. این در حالی است كه در زمینه ناوگان در حال حاضر از استانداردهای كشورهای دیگر جلوتر هستیم. به عنوان نمونه از سال جاری هیچ خودرویی بدون ترمز ABS تولید نمیشود. البته قرار بود از ابتدای برنامه پنجم همه خودروها به ایربگ نیز مجهز شوند، اما قرار شده این كار در طول سال جاری محقق شود.
در ادامه این مراسم، فرشباف ماهریان رییس بیمه مركزی، اظهار كرد: در حال حاضر در زمینه مرگ و میر تصادفات جادهای فاصله زیادی با حداقلهای جهانی داریم؛ بنابراین اقدامات صورت گرفته در زمینه كاهش تصادفات جادهای میتواند در حوزه ریاست جمهوری قرار گیرد تا سطوح سازمانی تصمیمگیری در این زمینه ارتقا یابد.
وی با بیان اینكه استمرار فعالیت در زمینه كاهش تلفات تصادفات جادهای در ردههای بالایی مدیریتی موثرتر است، گفت: روند ما در كاهش تصادفات جادهای در چهار سال اخیر ثابت بوده و اخیرا نوساناتی داشته است، بنابراین باید در این زمینه تلاشهای بیشتری صورت گیرد و برای سازمانهای موثر در زمینه كاهش تصادفات وظایف سازمانی تعریف شود. صنعت بیمه نیز برای توسعه مسائل فرهنگی مربوط به این بخش آمادگی لازم را دارد.
در ادامه این مراسم، شهریار افندیزاده معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری وحمل ونقل جادهای، اظهار كرد: اختصاص یك دهه از سال 1390 تا سال 1399 برای تصادفات جادهای نشان دهنده آن است كه در این زمینه باید در جهان اقدامات عظیمی صورت گیرد.
وی درباره راههای كشور اظهار كرد: در ایران حدود 80 هزار كیلومتر راه اصلی و فرعی و 120 هزار كیلومتر راه روستایی وجود دارد و با اقدامات انجام شده در دولتهای نهم و دهم حجم سفر افزایش یافته است، اما باید تلاش كنیم خطر در سفرها كاهش پیدا كند.
افندیزاده، درباره مرگ و میر ناشی از تصادفها گفت: 51 درصد از حادثهدیدگان سر صحنه تصادف، 10 درصد هنگام انتقال به بیمارستان و 30 درصد در بیمارستانها فوت میكنند.
وی با اشاره به سوانح رانندگی اظهار كرد: 60 درصد از این سوانح برون شهری، 10 درصد روستایی و 30 درصد شهری است. حدود 10 هزار كیلومتر آزادراه و بزرگراه در ایران وجود دارد و در اكثر محورها دوربین ثبت تخلفات نصب میكنیم.
او تاكید كرد: برای كاهش تعداد تلفات ناشی از تصادفات جادهای نیاز به مصوبات جدید نداریم، بلكه باید امكانات و ابزار را گسترش دهیم.
رئیس سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای، با اشاره به برنامه پنجم توسعه اظهار كرد: طبق این برنامه 10 درصد از تصادفها به ازای هر سال باید كاهش پیدا كند، بنابراین باید با توجه به امكانات موجود برای دستیابی به اهداف برنامه تلاش كنیم و امكانات ما نسبت به اهداف تعیین شده كم است.
کد خبر 3287
نظر شما