پرشین خودرو: روند اجرایی شدن طرح نوسازی ناوگان باری در سال گذشته به دلیل عدم پرداخت تسهیلات مربوطه از سوی سیستم بانكی به هیچ وجه موفقیتآمیز نبود.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از ایسنا، مدیرعامل شركت ارس خودرو دیزل با بیان مطلب بالا افزود: هزینه تحمیلی به رانندگان كامیونهای فرسوده برای نوسازی این خودروها قابل توجه است. به عنوان مثال راننده باید یك كامیون فرسوده با قیمت تقریبی 20 میلیون تومان را تحویل داده و كامیون 100 میلیون تومانی دریافت كند.
ناصر اسفنجی ادامه داد: در این شرایط بیشتر رانندگان نقدینگی لازم در این زمینه را در اختیار نداشته و ترجیح میدهند كه با همین كامیونهای فرسوده با وجود بالاتر بودن هزینه سوخت و تعمیرات آنها به فعالیتشان در ناوگان باری ادامه دهند.
وی افزود: بنابراین نقش سیستم بانكی در این زمینه بسیار مهم است تا بتواند نقدینگی لازم در این زمینه را از طریق پرداخت تسهیلات تامین كند.
اسفنجی تصریح كرد: سال گذشته به دلیل مشكلات موجود در ارایه تسهیلات بانكی، طرح نوسازی ناوگان باری موفقیتآمیز نبود؛ بهگونهای كه از سهمیه 3600 دستگاهی این شركت برای نوسازی ناوگان تنها یك دستگاه آن محقق شد.
طبق تفاهم صورت گرفته بین وزارتخانههای صنایع و معادن، راه و خودروسازان داخلی، طی دو سال باید 20 هزار دستگاه از كامیونهای فرسوده با كامیونهای نو تعویض شود كه 10 هزار دستگاه آن مربوط به سال جاری است.
کد خبر 3367
نظر شما