کد خبر 3904
۲۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۳
درسی از تویوتا برای ایران خودرو و سایپا

پرشین خودرو: شرکت تویوتا با اینکه می داند به دنبال زلزله سه ماه پیش این کشور امسال شانس کمی دارد تا برای پنجمین سال در صدر بزگترین خودروسازان جهان بایستد، اعلام کرده که رضایت مشتری و کیفیت برایش مهم تر از حجم تولید است و اهمیتی به میزان تولید نمی دهد.

به گزارش «پرشین خودرو»، این شرکت هرگز اعلام نکرده که می خواهد بزرگترین خودروسازی جهان باشد بلکه همیشه مدیران این شرکت در نطق هایی که دارند از در اختیار گرفتن سهم 15 درصدی بازار جهانی خودروها سخن به میان می آورند. خودروسازان داخلی نیز بهتر است از این موضوع درس بگیرند و به مقوله های کیفی محصولاتشان بیشتر از حجم تولید بپردازند. بارها شاهد بوده ایم که حتی مدیران عامل در سخنان خود از در اختیار گرفتن 51 درصدی سهم بازار سخن به میان می آورند. حتی اتفاق افتاده که سایپا اعلام کرده 51 درصد سهم بازار را در اختیار دارد اما کمتر از یک هفته بعد مدیران ایران خودرو همین ادعا را در رسانه ها مطرح کرده اند. جدای از اینکه بازار داخلی کشور در انحصار این دو شرکت قرار دارد بهتر است تویوتا را به عنوان بزگترین خودروسازی جهان نه از نظر حجم تولید خودرو بلکه از نظر توجه به مقوله های کیفی و رضایت مشتریان الگوی خود قرار دهیم. بازی با رقم سهم بازار، اثری بر ذهنیت مصرف کننده محصولات ایران خودرو و سایپا ندارد و حتی اگر سهم هر کدام هم در این شرایط به 100 درصد برسد، مصرف کننده و خریدار تولیداتشان همان نظر و ذهنیت را دارد. هر چند بیان آمار سهم بازار، مدتی است کمتر از مدیران ارشد خودرویی کشور شنیده می شود اما بهتر است در اخباری هم که دارند آماری از سهم رضایت مشتریان از محصولاتشان بیان کنند. در آماری که اخیرا سازمان بازرسی کیفیت از میزان رضایت مشتریان ارائه کرده باز هم خودروهای وارداتی پیشتاز این عرصه بودند و خودروسازان داخلی در پشت سر آنها به آمار تولید و سهم بازار انحصاری که در اختیار دارند، می نازند. با اینکه تویوتا پیش بینی کرده امسال در نهایت سهم فروش خودروهایش تا یک درصد کاهش خواهد یافت اما مدعی است هرگز شماره یک تولید بودن، از اهداف این شرکت نبوده است.
کد خبر 3904

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • 1 ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
    0 0
    2تا مثال بزنم:1خودروسازان امريكايي ورشكستگي كامل رسيدند و دولت امريكا وام داد و اين خودروسازا بعد از 2سال به سود دهي رسيدند و وام هاي خود را برگرداند و به چرخه رقابت با درس از گذشته برگشتند نكات قابل توجه:اوباما نرفت بگه واردات رو ببنديد يا تعرفه 110درصدي بگذارد!!يا بگه توليد ملي به خطر افتاد شعار بزرگ توخالي بدهد فقط وام دادند و اينم شد نتيجش نكته ديگه در داخل كساني كه دم از توليد ملي مي زننددر بازار امريكا با اين غول هاي خودرسازيش بيشترين سهم فروش مربوط به خودروهاي ژاپني يا كره ايست كسي در انجا از ورود رقيب و تكنولوژي ناراحت نمي شود....
  • 2 ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
    0 0
    مسائل تويوتا در 2سال اخير :فراخوان هاي ميليوني -بحران جهاني (كه خودرسازان داخلي هيچ ارتباطي با جهان نداشتند به اين مشكل نخوردند)كاهش حجم فروش در پي داشت و در اخر زلزله و سونامي كه امد نخست وزير ژاپن نرفت واتردات رو ببنده يا تعرفه بگذاره با اين همه مشكل اصل رقابت و منتفع بودن مصرف كننده را ناديده بگيرد و از اين شعار هاي عوام فريبانه بدهد
  • حمید ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
    0 0
    یک شرکت خودروساز تجاری داره كمرش از بهره هاي بانك داري مثلا اسلامي شكسته ميشه سالي دهها ميليارد تومان فقط سود بانكي . هر جا تعداد بانكها بيشتر بشه توليد كمتر، رباخواري به سبك بانكها زياد ميشه .مديران بانكهاي ما به جز گرفتن پول مردم و دادن به كسان ديگر و اخذ سود بانكي كار ديگه اي هم بلدند؟
  • مهران ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
    0 0
    دوست عزیز اوجا تویوتا است ژاپنه شما مدیریت اونجا رو میخاین با اینجا یکی کنید!
  • اژدری ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
    0 0
    زلزله و سونامی که چیزی نیست اگه توی ژاپن زمین زیر و رو بشه اونا بازم کشورشون رو مثل اول میسازن
  • پیروز ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۸
    0 0
    درس گرفتن از تویوتا پیشکش، خدا کنه ماشینامون منفجر نشن