پرشین خودرو: معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت اعلام کرد: طبقه بندی کارت های سوخت ناوگان باری دیزلی زیر 10 تن کشور بزودی تغییر خواهد کرد.
به گزارش «پرشین خودرو»، حسین هاشمی از برگزاری جلسه کارگروه ساماندهی مصرف نفت گاز خبر داد و اظهار داشت: هشتمین جلسه کارگروه ساماندهی مصرف نفت گاز با حضورنماینده ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، پلیس راهور ناجا، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و سایر سازمان ها و نهاد های مرتبط در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
وی با اشاره به اجرایی شدن این دستورالعمل برای ناوگان باری زیر 10 تن در فاز اول افزود: در حال حاضر کلیه ناوگان باری زیر 10 تن در یک طبقه کارت سوخت قرار دارند و از سهمیه یکسانی برخوردار هستند به طور مثال وانت بارهای دیزلی زیر5.3 تن در حال حاضر سهمیه ای معادل کامیون های 10 تن دریافت می کنند. بنابراین مقرر گردید ناوگان باری زیر 10 تن به 3 زیر کلاس جدید طبقه بندی شوند که شامل ناوگان زیر 5.3 تن ، ناوگان باری بین 5.3 تا 6 تن و ناوگان باری 6 تا 10 تن که هر کدام از دی ماه تحت یک طبقه مستقل کارت سوخت قرار خواهند گرفت و پس از آن سهمیه ها نیز متناسب با گروه بندی جدید اصلاح خواهد شد.
معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت خاطر نشان کرد: طبق بررسی های انجام شده بیش از 90 درصد از ناوگان خودروهای دیزلی کمتر از 80 درصد سهمیه تخصیصی را مصرف می کنند و با توجه به این موضوع برای جلوگیری از سوء استفاده و فروش غیر مجاز و قاچاق نفت گاز، تغییرات جزئی در میزان سقف برداشت نفت گاز بعمل می آید که در آینده نزدیک اطلاع رسانی خواهد شد.
هاشمی درباره چگونگی اجرای کلاس بندیهای جدید گفت: شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی برای عدم ایجاد مشکل برای مردم، طرح اصلاح طبقه بندی کارتهای سوخت را بدون نیاز به تغییر و تعویض کارت و با روش های اصلاح نرم افزاری در سامانه هوشمند سوخت انجام خواهد داد.
به گزارش ایسنا، وی از اجرای طرح اصلاح کلاس بندی کارتهای سوخت ناوگان مسافری دیزلی در راستای توزیع عادلانه سوخت در آینده نزدیک خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر طبقه بندی مناسبی در کارتهای سوخت بخش مسافری وجود ندارد.
هاشمی افزود: به عنوان مثال یک مینی بوس مسافری 19 نفره روزانه 60 لیتر و مینی بوسهای 21 نفره ، 300 لیتر روزانه سوخت نفت گاز دریافت می کنند که در طبقه بندی جدید این معضل اصلاح خواهد شد.
بر اساس گزارش سایت ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت، معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت در خصوص جلسه آتی این کارگروه نیز اظهار داشت: میزان و نحوه تخصیص سوخت نفت گاز به اتوبوسرانی ها که در حال حاضر خارج از سامانه هوشمند سوخت صورت می گیرد در جلسه بعدی این کارگروه تصمیم گیری خواهد شد.
کد خبر 40387
نظر شما