پرشین خودرو: مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی كشور گفت: اكثر اتوبوسهای گاز سوز پس از اجرای طرح هدفمندسازی یارانهها و افزایش قیمت سوخت گاز و مشكلاتی كه در خصوص جایگاههای سوختگیری وجود دارد بلااستفاده شدهاند.
به گزارش«پرشین خودرو» به نقل از فارس، علی چناری، در خصوص مشكلات اتوبوسهای گاز سوز اظهار داشت: در حال بررسیهای كارشناسی و انجام مطالعات لازم برای حل این مشكل به صورت اساسی هستیم و امیدواریم با حمایت مدیران وزارت كشور و سازمان شهرداریها و دهیاریها بتوانیم مشكلات اتوبوسهای گاز سوز را برطرف كنیم.
وی در ادامه درباره برنامههای آتی اتحادیه اتوبوسرانیهای كشور اظهار داشت: اگر از تمام ظرفیتها و پتانسیلهای موجود به صورت دقیق و هدفمند استفاده شود قطعا اتحادیه در یك بازه زمانی كوتاه میتواند به درجه قابل قبولی از میزان تاثیرگذاری و راهبری برسد و نقش لازم خود را در عرصه تحولات مرتبط با حوزه حمل و نقل و ترافیك شهری به عنوان یك عنصر تعیین كننده و غیرقابل انكار ایفا كند.
چناری بیان داشت: اگر همه دلسوزان، فعالان و دستاندركاران عرصه حمل و نقل و ترافیك شهری به ویژه ناوگان اتوبوسرانی شهری به این باور برسند كه هدف نهایی و اساسی اتحادیه كمك به توسعه حمل و نقل عمومی كشور و تقویت توسعه ناوگان اتوبوسرانی كشور است قطعا با همه توان و انرژی این اتحادیه را در راستای تحقق اهداف و برنامهها یاری میكنند.
مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی كشور افزود: اتحادیه برای رسیدن به شتاب لازم در روند توسعه خود باید از ظرفیتها و پتانسیلهای تخصصی، كارشناسی و فنی ناوگان اتوبوسرانی شهری كشور به خوبی بهره ببرد.
چناری اظهار داشت: طی سالهای اخیر توجه ویژهای از سوی دولت به حمل و نقل شده است و حجم قابل توجهی از مصوبات، اعتبارات و فعالیتها توسط دولت و مجلس به حوزه حمل و نقل اختصاص داشته است.
وی افزود: یكی از بخشهایی كه كشور به شدت در آن به صرفهجویی و مدیریت اصولی در نحوه و میزان استفاده از آن نیاز دارد بخش سوخت است و ضروری است كه با گسترش حمل و نقل عمومی شهروندان را ترغیب به استفاده كمتر از وسایل نقلیه شخصی كنیم.
چناری تأكید كرد: لازمه تحقق هدف دولت در بخش سوخت بلاشك گسترش حمل و نقل عمومی است و در غیر اینصورت تهدید سلامت و امنیت شهروندان، گسترش معضلات ترافیكی و افزایش آلایندههای خطرناك وجود دارد.
مدیرعامل اتحادیه اتوبوسرانی كشور خاطرنشان كرد: از آنجا كه ناوگان اتوبوسرانی شهری فراگیرترین و اصلیترین سیستم حمل و نقل عمومی كشور است باید بسترهای مناسب برای توسعه و تجهیز این ناوگان فراهم شود و تمهیدات لازم برای پرداخت اعتبارات دولتی كافی و به موقع و همچنین افزایش نرخ بلیت در حد معقول و منطقی اندیشیده شود.
چناری تأكید كرد: ساختار فعلی نمیتواند نقش نماینده، سیاستگزار و راهبرد موثر برای اتوبوسرانی كشور كه متشكل از 35 هزار نفر نیروی انسانی و بیش از 26 هزار دستگاه اتوبوس است، ایفا كند.
کد خبر 4120
نظر شما