پرشین خودرو: یک فعال صنعت ساختمان اعلام کرد: با توجه به فضای فعلی ساخت و ساز کشور، پیش بینی می شود رکود بازار مسکن تا پایان سال آینده نیز ادامه داشته باشد.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از فارس، علی روحی، با بیان این مطلب افزود: با توجه به رشد لجام گسیخته قیمت مسکن طی سال گذشته انتظار می رود این دوره رکود طولانی تر از دوره های گذشته باشد، زیرا رونق دوباره بازار خرید و فروش مسکن منوط تغییرات عمده ای در بخش های اقتصادی و همچنین سیاست های کلان کشور است.
جوان ترین کارآفرین دهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران اظهار داشت: تا زمانی که منابع مالی مناسب از سوی بانک ها برای خریداران و سازندگان مسکن فراهم نشود نمی توان انتظار داشت که این بازار رونق دوباره پیدا کند.
مهندس روحی افزود: اتخاذ سیاست های جدید به ویژه در حوزه لیزینگ مسکن و صندوق زمین می تواند به عنوان اهرم موثری در راستای فعال سازی صنعت ساختمان قلمداد شود، زیرا در حال حاضر بسیاری از فعالیت های ساخت و ساز متوقف شده و متقاضیان مسکن نیز متاثر از فضای فعلی بازار در حالت انتظار قرار دارند.
وی با بیان اینکه به طور کلی بازار خرید و فروش مسکن در پایتخت بر دیگر شهرهای کشور نیز تاثیر می گذارد، افزود: رکود طولانی مدت بازار مسکن به طور حتم اقتصاد کشور را تحت شعاع خود قرار خواهد داد و دهها شاخه صنعتی مرتبط با بخش ساختمان را با مشکلات متعددی مواجه می کند.
مدیر گروه ساختمانی روحی تصریح کرد: در شرایط فعلی یکی از مهمترین راهکارهای کوتاه مدت برای مقابله با رکود نگران کننده بازار مسکن، تامین منابع مالی برای ساختمان های نیمه تمام است که این تسهیلات می تواند هم به سازندگان اعطا شود و هم به صورت بلند مدت و اقساطی در اختیار خریداران قرار گیرد.
کارآفرین برتر کشور، در رابطه با طرح های جدید دولت در بخش مسکن اجتماعی نیز گفت: به نظر می رسد دولت باید از تجربیات طرح مسکن مهر درس گرفته و با نظارت دقیق پیمانکاران دارای صلاحیت را انتخاب و از مقاطعه کاری و سپردن طرح ها به پیمانکاران دست دوم و سوم مقابله کند.
مهندس روحی خاطر نشان کرد: عدم نظارت دقیق بر اجرای طرح های مسکن مهر موجب کاهش کیفیت در ساخت و ساز ها شد، به طوری که هم اکنون بسیاری از این طرح ها با مشکلات متعددی روبرو است و درعین حال از امکانات زیربنایی کافی برخوردار نیست.
وی در رابطه با روند فعلی فعالیت های ساخت و ساز در شهر تهران گفت: با توجه به تراکم های بیش از حد اعطا شده در شمال شهر تهران به نظر می رسد فعالیت های ساخت و ساز در این محدوده ها به اشباع رسیده و باید سیاستی اتخاذ کرد تا این روند متوقف شود.
روحی با بیان اینکه در شرایط فعلی مناطق غربی شهر تهران از ظرفیت های کافی برای شهرسازی مدرن برخوردار است افزود: به دلیل دسترسی های مناسب و بزرگراههای موجود در این منطقه و همچنین طرح های مهم شهری می توان بخشی از فعالیت های ساخت و ساز را با رعایت اصول و قواعد مدرن شهرسازی به این مناطق هدایت کرد.
مدیر گروه ساختمانی روحی در پایان از مذاکره با شرکت های مطرح چینی برای ورود تکنولوژی ساخت و ساز سریع به کشور خبر داد و افزود: این مجموعه دارای سابقه طولانی در عرصه ساخت و ساز است و بدون شک با بهره گیری از تکنولوژی های روز دنیا در صنعت ساختمان می تواند روند تحقق شهرسازی مدرن را سرعت داد.
کد خبر 43697
نظر شما