پرشین خودرو: فرمانده نیروی انتظامی، گفت: میزان مرگ و میر موتورسواران و عابران پیاده نسبت به سال های گذشته رو به کاهش است.
به گزارش«پرشینخودرو»، احمدیمقدم، در مراسم افتتاح ساختمان فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، افزود: پیش از این تعداد کشتهشدگان موتورسوار و عابران پیاده یک سوم تصادفات بوده است، اما اکنون این میزان به کمتر از یک چهارم کاهش یافته و البته عدد کل کشتهشدگان تصادفات نیز کم شده است.
وی ادامه داد: با این حال کاهش این رقم از یک سوم به یک چهارم امیدوار کننده است و این مسیر را باید ادامه دهیم.
احمدیمقدم در ادامه درباره ساماندهی موتورسیکلتسواران گفت: این کار بسیار خستهکننده است اما در اجرای مقررات و قوانین، کمی باید با مدارا رفتار کنیم.
وی افزود: اغلب موتورسوارانی که با آنها برخورد میشود یا قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت نکردهاند یا گواهینامه و مدارک لازم و بیمه ندارند و یا موتورشان فاقد پلاک است، اما وقتی برخوردها تا حدی افزایش پیدا کند، برخی از موتورسواران که از قشرهای بسیار ضعیف جامعه هستند و عمدتا با همین سرمایه اندک حدود 200 تا 300 هزار تومانی امرار معاش میکنند، در این طرحها که از سوی نیرویانتظامی اجرا میشود این سرمایه از آنها گرفته شده و جبران آن برایشان سخت است.
وی گفت: در برخی موارد نیز بیش از50 درصد آنها در پی پس گرفتن موتورشان نیستند و آن را رها میکنند که خود این نیز مشکلاتی دارد.
فرمانده نیروی انتظامی در ادامه افزود: به طور کلی تعداد موتورسیکلتهایی که از چرخه خارج میشود با تعدادی که وارد چرخه میشود، تعداد موتورسیکلتها را در کشور ثابت نگه داشته است اما با این حال کمکم موتورسیکلت به حاشیه رانده میشود.
وی گفت: موتورسیکلت در جاهایی برای عبور از ترافیک مزیتهایی دارد که باید خودمان را تجهیز و در برخی مناطق از موتور و دوچرخه برای تردد استفاده کنیم.
احمدیمقدم افزود: تلاش ما این است که در این خصوص هم قانون را اجرا کنیم و هم چاشنی مدارا را داشته باشیم.
وی گفت: البته اگر سختگیری میکنیم برای خود موتورسواران است که حوادث تلخی برایشان که اغلب نانآور خانواده هستند رخ ندهد.
احمدیمقدم افزود: تاکنون حرکت ما در این خصوص رو به جلو بوده و منجر به کاهش مرگ و میر موتورسواران شده است.
فرمانده نیروی انتظامی در ادامه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره ترافیک گفت: اگر ترافیک کنونی تهران را با10 سال پیش مقایسه کنیم مشخص میشود؛ تعداد خودروها در آن موقع یک سوم فعلی بود که آن روزها میگفتند تهران به پارکینگ تبدیل شده اما امروز که خودروها سه برابر شده، ترافیک در تهران روانتر است.
وی گفت: علت آن هم تنها عملکرد پلیس راهنمایی و رانندگی نیست بلکه تلاش همکاران در شهرداری و گسترش معابر و راهها، روآوردن مردم به پارکینگسازی و گسترش حمل و نقل عمومی و فرهنگسازی استفاده از حمل و نقل عمومی همه در روان شدن ترافیک موثر بوده است.
احمدیمقدم اضافه کرد: به نظر ما راه را در این زمینه پیدا کردهایم و تنها باید طرحهای خود را این خصوص تکمیل کنیم.
کد خبر 4529
نظر شما