پرشین خودرو: مدیرعملیات شرکت ملی پخش از افزایش نظارت بر نحوه عرضه سوخت در جایگاهها همزمان با فرا رسیدن فصل تابستان خبر داد و گفت: همه متخلفان احتمالی در جایگاههای سوخت با جرایم سنگینی روبرو خواهند شد.
به گزارش«پرشینخودرو» به نقل از شبکه اطلاعرسانی وزارت نفت، سهرابی با بیان اینکه همزمان با فرارسیدن فصل تابستان و افزایش مسافرتهای برونشهری، میزان نظارت و بازرسی در جایگاههای عرضهکننده سوخت در سراسر کشور افزایش یافته است، گفت: به صورت شبانه روزی از وضع عرضه سوخت در سطح مجاری عرضه بازرسی و بازدید میشود.
وی گفت: بررسی وضع تلمبه و نازلهای سوخت و رفع مشکلات فنی، برنامهریزی برای کاهش تراکم در جایگاهها به ویژه در مسیرهای پر رفت و آمد و نظارت بر کیفیت سوخت عرضه شده در مجاری عرضه، از مهمترین فعالیتهای در دست اجراست.
مدیرعملیات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه با مشارکت موسسه استاندارد، نظارت بر نحوه کمی و کیفی عرضه سوخت در جایگاهها افزایش یافته است، افزود: همه متخلفان احتمالی در جایگاههای سوخت با جرایم سنگینی رو به رو خواهند شد.
وی درباره مهمترین ماموریتهای مدیریت عملیات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: مجموعه فعالیتهایی که در زمینه دریافت و نگهداری، نقل و انتقال، بارگیری و تخلیه، عرضه، فروش فرآوردههای نفتی، نظارت و پیگیری تامین و توزیع مطلوب، مطمئن و پایدار فرآوردههای مختلف نفتی در همه نقاط کشور انجام می شود، از مهمترین مسئولیتهای این واحد است.
سهرابی افزود: نگهداشت تاسیسات ذخیرهسازی در انبارهای نفت، تهیه و تدوین همه روشها و مقررات مربوط به عرضه سوختهای مایع در بخشهای مختلف از جمله دریایی، زمینی و هوایی از دیگر ماموریتهای این مدیریت است.
مدیرعملیات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با اعلام اینکه مبارزه و مقابله با قاچاق و انحراف فرآوردههای نفتی، از دیگر ماموریتهای مهم این واحد در سطح مناطق 37 گانه پخش فرآوردههای نفتی است، افزود: هم اکنون یکی از مهمترین دلایل قاچاق سوخت از ایران، اختلاف قیمت با کشورهای همسایه است.
سهرابی با تاکید بر این که هر میزان قیمت عرضه فرآوردههای نفتی در داخل کشور به قیمتهای بینالمللی نزدیکتر شود، از میزان قاچاق به همان اندازه کاسته خواهد شد، تصریح کرد: برای برخورد با این پدیده شوم، افزون بر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی باید همه دستگاههای متولی، نظارتی، بازرسی و انتظامی با مشارکت دسته جمعی اقدام کنند.
وی از راهاندازی سامانه الکترونیک "تجارت آسان" به عنوان یکی از برنامههای کلان مدیریت توزیع، عرضه و مصرف فرآوردههای مختلف نفتی خبر داد و افزود: مطابق با این سامانه، یک سازکار قانونمند برای توزیع و فروش داخلی فرآوردههای نفتی تعریف و اجرایی شده است.
مدیرعملیات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با یادآوری اینکه بر اساس این سامانه و به دنبال برآوردهای کارشناسی شده، سوخت مایع به همه مصرفکنندگان عمده و جز اختصاص مییابد، افزود: هم اکنون به استثنای بخش حمل و نقل، همه مصرفکنندگان سوخت مایع همچون صنایع، واحدهای کشاورزی و نیروگاهها به وسیله سامانه الکترونیک تجارت آسان، سوخت مایع خود را درخواست می کنند.
وی همچنین از تجهیز و راهاندازی گروههای تخصصی مقابله با قاچاق سوخت در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی خبر داد و افزود: این گروهها با انجام گشتهای دورهای و با مشارکت نیروهای انتظامی و تعزیرات حکومتی به صورت مستمر و بر حسب مورد، میزان توزیع و انتقال فرآوردههای نفتی را بازرسی می کنند.
سهرابی با اعلام اینکه رسیدگی به پروندههای متخلفان از قرارداد فروش در سطح شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، از دیگر فعالیتهای این مدیریت است، تاکید کرد: تلاش میکنیم با افزایش برنامههای نظارت و بازرسی در زمینه چگونگی عرضه و توزیع فرآوردههای نفتی، از میزان تخلفات کاسته شود.
کد خبر 4577
نظر شما