پرشینخودرو: شرکت بازرسی کیفیت واستاندارد ایران آخرین نتایج ارزیابی کیفی اتوبوس های تولید داخل را اعلام کرد.
به گزارش«پرشینخودرو» براساس بررسیهای انجام شده از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران از تاریخ 31خرداد لغایت 27تیرماه سال جاری، اتوبوس شهریLCK، در جایگاه ششم یعنی بیکیفیتترین خودروهای اتوبوس تولید داخل قرار گرفته است.
در این ردهبندی مینیبوس هیوندایی کروز، عنوان دومین خودرو بیکیفیت را به خود اختصاص داده و اتوبوس شهری اسکانیا C9، در مقام سوم بیکیفیتها قرار گرفته است.
اما آخرین بررسیهای انجام شده از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران نشان میدهد؛ اتوبوس بینشهری اسکانیا C12، که در ابتدای خرداد امسال در مقام اول با کیفیتترینها قرار گرفته بود در این رتبهبندی نیز در مقام اول این جایگاه قرار گرفته است.
در ردهبندی کیفیت اتوبوسهای کشور که از 31خرداد لغایت 27تیرماه سالجاری صورت گرفته است اتوبوس بین شهری ولووB9، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
همچنین، بر اساس بررسیها از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، اتوبوس اسکانیا مارال رتبه سوم باکیفیتترین اتوبوسهای تولید داخل را به خود اختصاص داده است.
در این گروه در بخش فنربندی، تعلیق و فرمان، اتوبوس شهری LCK بالاترین امتیاز منفی را گرفته است.
همچنین در بخش موتور و انتقال قدرت، بالاترین نمره منفی متعلق به خودرو اتوبوس شهری اسکانیا C9، بوده است.
بر اساس این گزارش، در بخش ترمز نیز اتوبوس شهری اسکانیاC12 بیشترین امتیاز منفی را گرفته است.
اتوبوس اسکانیا مارال، در بخش تجهیزات الکتریکی بالاترین نمره منفی را به خود اختصاص داده است.
در بخش تزیینات داخلی و خارجی، اتوبوس LCK، رتبه اول را به دست آورده است. مینیبوس هیوندایی کروز و اتوبوس شهری اسکانیاC9، جایگاه دوم و سوم را به دست آوده اند.
در در بخش بدنه، مینیبوس هیوندایی کروز، در جایگاه اول و اتوبوسLCK و اتوبوس بین شهری ولووB9 مقام دوم و سوم بالاترین امتیاز منفی را گرفته اند.
این گزارش میافزاید؛ در بخش نفوذ آب، اتوبوس LCK، کمترین نمره را به خود اختصاص داده و اتوبوس بین شهری ولووB9 و مینیبوس هیوندایی کروز در جایگاه بعدی دارندگان بیشترین نمره منفی قرار گرفتهاند.
در بخش رنگ، نیز مینیبوس هیوندایی کروز در پائینترین جایگاه و اتوبوس شهری اسکانیاC9 و اتوبوسهای بین شهری ولووB9 و اتوبوس اسکانیا مارال به ترتیب در جایگاه دوم و سوم دارندگان بالاترین امتیاز منفی قرار گرفتند.
بر اساس این گزارش، در بخش صداهای غیرعادی، هیچیک از خودروها امتیاز منفی کسب نکردند.
کد خبر 5291
نظر شما