در جایگاه نخست، استفان پیترهانسل جای گرفت که حالا با ۱۳ عنوان قهرمانی رالی داکار در کارنامه، به موفقترین راننده تاریخ این رقابتها تبدیل شده است. کمکراننده او ژان پل کوتره بود که پیترهانسل هر هفت مقام خود را در رده خودروی رالی داکار با وی به دست آورده است.
برای دومین سال پیاپی همتیمی وی، سباستین لوب فرانسوی، به همراه کمکراننده خود دانیل النا در رده دوم قرار گرفت. شانس قهرمانی آنها در روز چهارم، هنگامی که یک مشکل موتوری، ۲۶ دقیقه از زمان آنها را تلف کرد، کم شد که ثابت کرد این زمان تلفشده به شکل بیرحمانهای در محاسبه نهایی زمان مراحل تعیینکننده است.
جایگاه سوم به سیریل دسپرس و کمکرانندهی وی دیوید کاسترا رسید. آنها موفق شدند رکورد سریعترین زمان در ردهی خودروی این رقابتها را ثبت کنند و حتی در مقطعی از رقابتها بهصورت موقت در جایگاه نخست قرار گرفتند.
هر سه راننده فوق با خودروی Peugeot 3008 DKR موفق به کسب این عناوین شدند. این خودرو از ظاهری مشابه شاسی بلند جدید پژو ۳۰۰۸ برخوردار است که در نمایشگاه خودرو پاریس ۲۰۱۶ رونمایی شد و بهتازگی در بازارهایی که پژو در آنها فعال است، عرضه شده است.
3008 DKR روی یک شاسی سفارشی با موتور دیزل ۳ لیتری ۶ سیلندر توربوشارژ نصبشده در عقب، توسعه داده شده است که نیروی این موتور به محور عقب منتقل میشود. با دقت در مشخصات آن، سیستم تعلیق با ارتفاع بیشتر و تایرهای ۳۷ اینچی به چشم میآیند. این خودرو جایگزین برنده رالی داکار ۲۰۰۶، یعنی پژو 2008 DKR شده است.
در رده موتور سیکلت، جایگاه نخست به راننده تیم کیتیام (KTM)، سم ساندرلند رسید. او نخستین راننده بریتانیایی است که برنده کلی رده موتور سیکلت رقابتهای داکار شده است. او با ۳۲ دقیقه اختلاف در مجموع موفق به شکست همتیمی خود، ماتیاس واکنر شد که در مرحله نهایی مقام ششم را به دست آورد.
زومیت
نظر شما