به گزارش پرشین خودرو، سردار محمدحسین حمیدی صبح دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیسراه مازندران گفت: در این مناطق بحرانی در سه سال گذشته پنج هزار و ۳۰۰ نفر کشته دادهایم و هرسال بیش از دو هزار نفر در هزار و ۵۰۰ نقطه بحرانی از دست میدهیم.
سردار حمیدی تصریح کرد: یکی از اقدامات اساسی اصلاح محلهای حادثهخیز برای کاهش تلفات باید باشد و در چند سال گذشته از سال ۸۵ تا ۹۵ بیش از حدود هفت هزار و ۳۵۳ نفر معادل ۳۸ درصد در حوزه تصادفات جادهای کاهش تلفات داشتهایم.
وی بابیان اینکه کاهش تصادفات کار یک یا دو سازمان نیست گفت: رسیدن به این کاهش نشانه همدلی و مشارکت بخشهای مختلف است.
سردار حمیدی به شاخصهای جهانی درباره تلفات جادهای اشاره و اضافه کرد: شاخص تعداد کشتهها بر اساس ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، ۱۰ هزار نفر جمعیت و یکمیلیون فقره تردد ازجمله شاخصها است و ازآنجاییکه همه جادهها به تردد شمار مجهز نیست، شاخص سوم هنوز محقق نشده است.
سردار حمیدی بابیان اینکه در شاخص تعداد کشتهها بر اساس ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، ترافیک و خودرو در نظر گرفته نمیشود گفت: این در حالی است که میزان کشتههای تصادف بر اساس این شاخص در کشور روند کاهشی داشته است.
رئیس پلیسراه کشور گفت: ایران رتبه پنجم را بر اساس شاخص ۱۰۰ هزار نفر جمعیت را در جهان دارد و این نشاندهنده ضعف در این شاخص است.
سردار حمیدی شاخص تعداد کشتهها به ازای هر ۱۰ هزار وسیله نقلیه، گفت: از ۱۹.۵ درصد شمار کشتهها به ۵.۷ درصد در سال ۹۴ رسیدهایم و بر اساس این آمار، وضعیت کاهشی خوبی داریم.
رئیس پلیسراه کشور یادآور شد: میانگین تلفات رانندگی به ازای هر ۱۰ هزار وسیله نقلیه در دنیا ۷.۴۷ درصد، اروپا ۲.۷ و کشورهای آسیایی نیز ۱۰.۹ نفر و ایران نیز وضعیتش از جهان و آسیا بهتر است.
وی بابیان اینکه ۹۳ درصد بار و مسافر کشور در جاده رخ میدهد به وضعیت مازندران اشاره کرد و گفت: شمار تلفات ۸۴۴ نفری استان مازندران در سال ۸۵ به ۵۵۸ نفر در پایان سال ۹۴ رسید که کاهش ۳۴ درصدی را نشان میدهد.
سردار حمیدی افزود: روند تلفات و تصادفات در شش سال اخیر کاهش و مناسب است و در ۱۰ ماهه اخیر نیز میزان تلفات جادهای مازندران ۱۸ درصد نسبت به مدت مشابه کاهشیافته است و مازندران دومین استان کشور در این بخش است.
در این مراسم سرهنگ علیرضا قدمی به عنوان رئیس پلیس راه مازندران معرفی شد.
مهر
نظر شما