کد خبر 72026
۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۶

پرشین خودرو: این روزها همه در مورد موفقیت صحبت می کنند. ذهنیت فراگیری شکل گرفته که انگار هر کسی که واقعا بخواهد موفق شود، به موفقیت خواهد رسید.

به گزارش«پرشین خودرو»، این روزها همه در مورد موفقیت صحبت می کنند. ذهنیت فراگیری شکل گرفته که انگار هر کسی که واقعا بخواهد موفق شود، به موفقیت خواهد رسید. اما اینطور نیست! دلایل زیادی برای این موضوع وجود دارد. افراد موفق به این دلیل موفق شده اند که به سختی تلاش کرده اند و بارها و بارها با شکست هایی روبرو شده اند که از تصور دیگران به دور است.

همچنین کارهایی وجود دارند که باعث دور ماندن ما از کسب موفقیت می شوند. اگر فکر می کنید که معمولا یکی از کارهای این فهرست را انجام می دهید، باید هر چ=ه سریع تر آن را متوقف کنید تا شانس کسب موفقیت تان افزایش پیدا کند.

1. نتایج متفاوتی می خواهید، اما تغییری در فعالیت های تان ایجاد نکرده اید.

بارها اتفاق افتاده که تلاش کرده اید به چیزی برسید اما فقط بارها نو بارها شکست خورده اید؟ آلبرت اینشتین می گوید: «دیوانگی یعنی کار یکسانی را بارها و بارها انجام دهید و هر بار انتظار نتیجه ای متفاوت داشته باشید.» کمی تند و تیز است! اما واقعیت دارد. خطرناک ترین مشکل این است که ممکن است شما در گذشته گیر کرده باشید. اگر دارید کاری را بارها و بارها تکرار می کنید اما هنوز هم نتیجه دلخواه تان را کسب نکرده اید، باید بدانید مشکلی دارید که باید به سرعت حل و فصل شود. اینگونه به این مسئله رسیدگی کنید:

 
 این کارها، شما را از موفقیت دور می کند

الف) هر کاری را که انجام می دهید متوقف کنید و عملکرد روزانه تان را به دقت بررسی کنید.

ب) به هدف بزرگ خود فکر کنید و از فکر کردن به اهداف کوتاه مدت خودداری کنید. گاهی اوقات اهداف مان را فراموش کرده یا از برخی از آنها غافل می شویم؛ چرا که به طور مرتب به ارزیابی عملکرد و میزان پیشرفت خود نمی پردازیم و آن اهداف را برای خود یادآوری نمی کنیم.

ج) هر عمل ناکارآمدی را که انجام می دهید، شناسایی کنید و آنها را کنار بگذارید.

د) به کارهایی بپردازید که آنها را انجام نداده اید و احتمال می دهید که برای تان نتیجه دلخواه را فراهم کنند.

هـ) همیشه نتایج خود را بررسی کرده و آن را به عنوان یک اصل علت و معلولی در نظر بگیرید. هر از چند وقت یک بار از خود بپرسید: «آیا فعالیت هایی که انجام می دهم (علت) نتایج دلخواه (معلول) را برایم به ارمغان می آورند؟»

2. به دنبال میانبرهای موفقیت می گردید.

اگر باور دارید که موفقیت بدون پرداخت هزینه به دست می آید، کاملا در اشتباهید؛ اگر فکر می کنید که کسب موفقیت کار ساده یا سریعی است، باز هم در اشتباهید. خواهش می کنم لطفی در حق خودتان بکنید و این باورهای اشتباه را دور بریزید و به سرعت معنای واقعی موفقیت را درک کنید: سختکوشی، تعهد، تدوام، شکست، زمان، ناامیدی و ده ها مورد دیگر...

3. منتظر زمانی مناسب برای شروع هستید.

می توانید به خودتان دروغ بگویید و خود را گول بزنید که پروژه مورد نظر را از فردا، هفته دیگر یا ماه بعد شروع خواهید کرد. حتی ممکن است سال ها در انتظار آن «زمان مناسب» باقی بمانید. باشد، این کار را انجام دهید تا کل عمرتان را صرف برنامه ریزی های بی حاصل، عدم موفقیت و انتظار آن زمان مناسب کنید یا منتظر باشید که اتفاق خارق العاده ای بیفتد و شما را یک شبه به موفقیت برساند. هیچ زمان مناسبی وجود ندارد.
 
شما فقط دارید برای شانه خالی کردن از وظایف خود بهانه می آورید. واقعیت این است که افراد موفق به جایگاه دلخواه شان دست یافتند فقط و فقط به خاطر این که درک عمیقی از این جمله داشتند: «شما همین الان موفقیت خود را رقم می زنید» و تصمیم گرفتند از تک تک لحظات شان برای رسیدن به موفقیت استفاده کنند. همه چیز با این موضوع شروع می شود. باید بدانید که موفقیت کم کم به دست می آید و نباید منتظر زمان مناسبی برای شروع کارتان باشید.
 
این کارها، شما را از موفقیت دور می کند


4. مسئولیت کارهای خود را نمی پذیرید و دیگران را سرزنش می کنید.

«اگر فقیر به دنیا آمده اید، مقصر شما نیستید. اما اگر فقیر بمیرید، تقصیر خودتان است.» (بیل گیتس)

یکی از ویژگی های رایج افراد موفق این است که آنها مسئولیت تمام و کمال اتفاقات زندگی خود را به عهده می گیرند. اگر به مشکل بربخورند، دیگران را سرزنش نمی کنند. آنها می دانند تنها با به دوش کشیدن بار مسئولیت های زندگی شان می توانند به زندگی موفقیت آمیزی برسند. پس به جای این که گریه کنند و دیگران را سرزنش و قضاوت کنند، کارهایشان را ارزیابی کرده و به دنبال روش هایی می گردند تا خطاهای شان را جبران کنند.

 
همچنین سعی می کنند که دیگر آن اشتباه را تکرار نکنند. همه مشکلاتی در زندگی شان دارند. هر کسی، چه موفق و ناموفق، هر روز با چالش های متفاوتی روبرو می شود. به خودتان فکر کنید، به چیزهایی در زندگی تان که از آنها رضایت ندارید. حالا واقعا از خودتان بپرسید که مقصر این نارضایتی ها کیست؟ آیا تقصیر همکاران تان است؟ دوستان تان؟ یا خودتان که به درستی به آن مشکلات رسیدگی نکرده اید؟ لطفا مسئولیت زندگی خود را به عهده بگیرید و ببینید که موفقیت با چه شتابی به سوی شما خواهد آمد.

5. اجازه می دهید که ترس از شکست شما را عقب نگه دارد.

اگرچه ترس از شکست اغلب به شکلی خودآگاه احساس می شود اما اکثر اوقات این ترس در ضمیر ناخودآگاه ما وجود دارد. شکست برای بیشتر مردم موضوع ترسناکی است؛ چیزی که اصلا نمی خواهند با آن روبرو شوند. زمانی که ترس از شکست به وجود می آید، مردم از انجام کارهایی که باید انجام شوند سر باز می زنند و نمی توانند برنامه کاری شان را به درستی انجام دهند.
 
اگر در گوگل عبارت «افراد موفقی که شکست خورده اند» را جستجو کنید با صدها نفر از این افراد روبرو خواهید شد. آنها بارها شکست خورده اند اما دست از اهداف شان برنداشته اند و در نهایت موفقیت بزرگی کسب کرده اند. چه چیزی باعث شده که آنها کارشان را ادامه دهند؟ ممکن است پاسخ های زیادی به این پرسش وجود داشته باشد اما قطعا یکی از این پاسخ ها این است که آنها از شکست خوردن نترسیده اند.
 
 این کارها، شما را از موفقیت دور می کند

6. دوست ندارید از کسی کمک بگیرید.

اگر بر این باورید که کمک گرفتن از دیگران نشانه ضعف شماست، بدانید تنها کسی نیستید که این احساس را دارید. بسیاری از مردم موقعیت های زیادی را از دست می دهند زیرا دوست ندارند از کسی درخواست کمک کنند؛ آنها نمی توانند در مورد چیزهایی که ازشان اطمینان ندارند از کسی سوال کنند. رهبران و افراد موفق می دانند که هر از گاهی کمک خواستن از دیگران اصلا موضوع خجالت آوری نیست.

«کسی که سوال می پرسد، پنج دقیقه ناآگاه به نظر می رسد؛ کسی که سوال نمی پرسد، یک عمر.» (ضرب المثل چینی)

سخن آخر

موفقیت کلمه بزرگی است؛ کلمه ای پیچیده. زیرا معانی مختلفی دارد. موفقیت را برای خود معنا کنید و سپس نگرش و دانشی درست برای رسیدن به آن به دست آورید. آموخته های تان را به کار ببندید، شروع به کار کنید و تا زمانی که به موفقیت نرسیده اید، از کار دست نکشید.
 
 
 
 
 
منبع: برترین ها
کد خبر 72026

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha