به گزارش پرشین خودرو، سعید محمدزاده در مراسم آغاز به کار پنجمین نمایشگاه بین المللی حمل ونقل ریلی گفت: در سال 92 بالغ بر 22 میلیون و 400 هزار تن کیلومتر بار توسط شبکه ریلی کشور جابجا شد.
وی با بیان این که بر اساس برنامه تا سال 1404 شمسی شرکت های فولادی ظرفیت تولید خود را افزایش می دهند، افزود: تا 10 سال آینده حجم کل بارهای ریلی به 50 میلیون تن و 210 میلیون تن بار معدنی افزایش خواهد یافت.
وی با بیان این که در صورتیکه یک سوم بار حوزه معدنی به سمت حوزه جاده برود شاهد مصرف سوخت بالایی خواهیم بود، تصریح کرد: اگر بار به سمت ریل نیاید در 10 سال آینده با سونامی سوانح رانندگی در جادهها روبرو می شویم ضمن آن که زیرساخت های این بخش از بین می رود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این که تا 9 سال آینده حداقل 40 درصد بار کشور از طریق ریل جابجا شود، یادآور شد: بر اساس برنامه ششم توسعه باید 30 درصد حمل بار کشور از طریق شبکه ریلی انجام شود.
محمدزاده با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب به توسعه ریلی، گفت: در برنامه ششم توسعه سرمایهگذاری در حوزه ریلی به خصوص در مناطق کمتر توسعهیافته با معافیتهای ویژه و مشوقهای خاص مورد توجه قرار دارد.
وی با یادآوری این که در سال های 93، 94 و 95 بالغ بر 6500 میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتی به راه آهن اختصاص یافت، گفت: از سوی دیگر یک درصد از محل فروش نفت و گاز به توسعه ریلی کشور اختصاص مییابد.
وی با تاکید بر این که در پنجمین نمایشگاه حمل و نقل ریلی موضوع برقی کردن قطار تهران ـ مشهد و گرمسار ـ اینچهبرون دنبال میشود، گفت: در سال جاری خطوط 3 و 4 قطار حومهای تهران ـ کرج و خط دوم قطار قزوین ـ زنجان افتتاح میشود، ضمن آن که ابتدای سال آینده خط دوم قزوین ـ زنجان به بهرهبرداری میرسد.
پرشین خودرو: مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر بار به سمت ریل نیاید در ۱۰ سال آینده با سونامی سوانح رانندگی در جادهها روبرو می شویم ضمن آن که زیرساخت های این بخش از بین می رود.
کد خبر 73261
نظر شما