به گزارش پرشین خودرو، محمود رضا میری ، اظهار داشت: ارائه خدمات اورژانس در استانی مانند سیستان وبلوچستان با دیگر نقاط کشور متفاوت است، زیرا شرایط جغرافیایی و اقلیمی خاص این استان همچون وسعت، پراکندگی جمعیت، فاصله مراکز جمعیتی، صعب العبور بودن برخی از راه های مواصلاتی در مناطق روستایی، رطوبت بالا هوا در جنوب استان و طوفان های سهمگین شن در شمال استان به گونه ای است که خودروهای عملیاتی و خدماتی دچار فرسودگی زودتر از موعد شده و بر این اساس از عمر مفید آنها کاسته می شود.
وی با قدردانی از مسئولین وزارت بهداشت به جهت حل مشکلات مردم استان در حوزه سلامت، تصریح کرد: در گذشته شاهد این بودیم که کمبود قطعات یدکی باعث زمین گیر شدن کامل آمبولانس ها می شد، ولی در حال حاضر به برکت طرح تحول و نگاه مترقی وزارت بهداشت به مسائل سلامت مردم استان و با توجه به رفع تحریم های ظالمانه شاهد تزریق ۱۴۷ دستگاه آمبولانس با تجهیزات روز دنیا به استان هستیم.
وی در خصوص پایگاه های اورژانس هوایی استان نیز گفت: با اضافه شدن دومین مرکز اورژانس هوایی در بهمن ماه ۹۵، چرخه مدیریت در ارائه خدمت به مادران باردار تکمیل شد، تا حدی که کاهش۳۰ درصدی مرگ ومیر مادران باردار را به دنبال داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی زاهدان با بهره گیری از کادر مجرب اداری و عملیاتی توانسته با ثبت میانگین ۴ دقیقه در عملیات های شهری و ۷ دقیقه در عملیات های جاده ای بعنوان یکی از بهترین مراکز اورژانس کشور مطرح شود.
وی افزود: از مجموع ۴۷ دستگاه آمبولانس مرحله اول تعداد ۲۶ دستگاه آمبولانس در بهمن ماه سال گذشته تحویل شده که مورد بهره برداری هم قرار گرفته و ۲۱ دستگاه نیز تا شهریور ۹۶ تحویل خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: هچنین قرارداد ۱۰۰ دستگاه آمبولانس دیگر نیز امروز منعقد شده که تا پایان سال جهت بهره برداری تحویل مرکز مدیریت حوادث وفوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می شود.
پرشین خودرو:رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: یک صد دستگاه آمبولانس جدید تا پایان سال ۹۶ به ناوگان اورژانس سیستان و بلوچستان اضافه می شوند.
کد خبر 74691
نظر شما