به گزارش پرشین خودرو، و به نقل از گیزمگ، پهپاد به پرواز در آمده بر فراز خیابان "اسپارکس" در "نوادا" آخرین تصاویر از کارخانه وسیع "تسلا" را منتشر کرده است.
مجموعههای این کارخانه تا سال 2020 تکمیل خواهد شد و در آن زمان با وسعتی نزدیک به 93 هکتار تبدیل به یکی از بزرگترین سازههای دنیا خواهد شد.
این شرکت با تولید انبوه سلولهای باتری لیتیوم یونی در حجم وسیع امیدوار است که در نهایت هزینه انرژیهای پایدار را کاهش دهد.
"تسلا" میگوید که این کارخانه تا سال 2018، 35 گیگاوات ساعت از باتریها تولید خواهد کرد. دستیابی به هدف تولید 10 هزار واحد در هفته برای مدل جدید خودرویش، "تسلا مدل 3" برای این شرکت در سال 2018 ضروری است.
به ادعای "الون ماسک"، بنیان گذار شرکت "تسلا"، این شرکت در حال حاضر بزرگترین تولیدکننده باتری در جهان است.
هدف این ابر کارخانه کاهش هزینه باتریها و مقرون به صرفه کردن استفاده از انرژیهای پایدار است.
تصاویر جدید منتشر شده از پهپادی در روز یکشنبه نشان میدهد که در کارخانه هنوز فعالیتهای زیادی وجود دارد، اما کارهای ساخت و ساز در محوطه بیرونی کمتر قابل مشاهده است.
تسلا همچنین مجوزهای ساختمانی جدید را برای جنبههایی مانند فراهم آوردن ابزار برای گسترش تولید سلولهای باتری خریداری کرده است.
ابر کارخانه "تسلا" هم اکنون دارای تقریبا 18 هکتار وسعت است که حدود 45 هکتار فضای عملیاتی را در ساختمانهای موجود در اختیار دارد.
به گفته "تسلا" پروژه ساخت ابر کارخانه در حال حاضر کمتر از 30 درصد پیشرفت داشته است و انتظار میرود این ابرکارخانه ملقب به "Gigafactory" بزرگترین سازه در دنیا باشد.
با افزایش تولید در "Gigafactory"، هزینه "تسلا" از سلولهای باتری به طور چشمگیری از طریق مقیاس اقتصادی، تولید نوآورانه، کاهش ضایعات و بهینهسازی مکانهای تولیدی مسقف کاهش خواهد یافت.
با کاهش هزینههای باتری، "تسلا" میتواند محصولات را برای افراد بیشتر و بیشتری در دسترس قرار دهد و خود را قادر میکند تا بیشترین تاثیر را در هدایت جهان به سمت انرژی پایدار داشته باشد.
ایسنا
نظر شما