نوسازی ناوگان تجاری آینده روشنی ندارد

پرشین خودرو: با توجه به پشت سر گذاشتن حدود سه چهارم از سال، چنانچه روند نوسازی خودروهای فرسوده تجاری بر همین اساس ادامه یابد نمی‌توان به اجرای موفقیت آمیز این طرح چندان امیدوار بود.

به گزارش خبرنگار «پرشین خودرو»، مدیرعامل ایران خودرو دیزل با بیان این مطلب اظهار داشت: این شرکت با افزایش برنامه های کمی و کیفی تولید آمادگی دارد تا در بازسازی و نوسازی ناوگان فرسوده تجاری مشارکت گسترده ای داشته باشد. هاشم یکه زارع افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده قرار است 30 هزار خودرو فرسوده از ناوگان حمل و نقل تجاری خارج شود که بر این اساس ایران خودرودیزل آمادگی خود را برای حضور موثر و گسترده در این بخش اعلام می‌کند. وی با بیان اینکه این شرکت این آمادگی را دارد که در نوسازی 20 هزار خودرو تجاری مشارکت داشته باشد، ادامه داد: یک سوم این سهمیه برای کشنده و دو سوم آن برای انواع کامیون سنگین در نظر گرفته شده در حالی که ظرفیت ایران خودرودیزل بیش از این سهمیه است و در صورتی که منابع مالی مورد نیاز تامین شود، این شرکت قادر خواهد بود نقش بیشتری در بازسازی ناوگان تجاری کشور ایفا کند. وی ادامه داد: ظرفیت تولید کامیون در ایران خودرو دیزل 30 هزار دستگاه در سال است که در حال حاضر تنها از یک سوم ظرفیت خود استفاده می‌کند. وی اظهار داشت: در حال حاضر مهم‌ترین مشکل در نوسازی خودروهای سنگین عدم تامین منابع مالی است چرا که بر اساس طرح متقاضی باید بین 20 تا 30 درصد مبلغ خودرو را خود تامین کرده و 70 تا 80 درصد آن را به صورت تسهیلات تهیه کند که تامین منابع مالی برای اکثر متقاضیان سخت است. مدیرعامل ایران خودرو دیزل تصریح کرد: تامین بانکی چه از طریق کمکهای بلاعوض و چه از طریق تامین منابع از سیستم بانکی قطعا خروج خودروهای فرسوده را تسریع خواهد نمود. یکه زارع خاطرنشان کرد: هم اکنون سرعت نوسازی خودروهای سنگین به جهت عدم ارائه تسهیلات بانکی بسیار کند است و برنامه ریزی دقیقی در این باره انجام نشده است.
کد خبر 8207

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کیان ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۶
    0 0
    20تا 30 درصد رو که متقاضی باید تامین کنه و 70 تا 80 درصد هم که تسهیلات بانکی است. بسیار خوب، پس بفرمایید این وسط خودروساز چه کارس؟ دلال؟ واسطه یا پورسانت بگیر؟