به گزارش پرشین خودرو به نقل از همشهری جوان، داشتن بدل برای ما بیشتر یادآور فیلم ها و داستان های پلیسی و البته دنیای سیاستمداران است؛ مثلا خیلی از دیکتاتورها برای خودشان بدل داشتند و دارند، مثل صدام، قذافی، ابوبکر بغدادی و خیلی های دیگر. حالا اما بدل ها به میان مردم عادی هم آمده اند و کارشان دیگر سپر بلا بودن برای آدم های کله گنده سیاسی نیست. حالا بدل ها بیش از هر چیز دنبال پول درآوردن هستند و برایشان مهم است که شبیه یک آدم محبوب باشند.
رضا پرستش؛ لیونل مسی
نوع فعالیت: تبلیغات حرفه ای
رضا پرستش یا همان مسی ایرانی یکی از حرفه ای ترین بدل های ایرانی است که ظاهرا راه تجارت را خوب یاد گرفته و برخلاف بعضی ها نمی خواهد کوپنش را زود بسوزاند. مسی ایرانی یکی از پرطرفدارترین بدل ها هم هست و آن قدر به نمونه اصلی شبیه است که حتی در سفرش به اسپانیا هم با واکنش های عجیب و غریب مردم رو به رو شد. الان که این مطلب در حال تهیه است، پرستش در اسپانیا به سر می برد و قرار است با مسی دیدار کند؛ دیداری که معلوم نیست نهایی بشود یا نه.
هادی خالقی؛ کارلوس کی روش
نوع فعالیت: فعالیت خاصی ندارد
اگر هادی خالقی را در خیابان ببینید و با او هم کلام نشوید، مطمئن باشید او را با کی روش اشتباه خواهید گرفت. خالقی که چند سالی با کارلوس اختلاف سن دارد، شباهتی عجیب با سرمربی تیم ملی دارد اما مشکلش این است که کی روش اصلا اهل تبلیغات نیست برای همین شبیه به او بودن هم پول ساز نخواهدبود. همین باعث شده مدیر یکی از شعب بانک تجارت در رشت نتواند فعالیت خاصی بکند و تنها به عکس گرفتن با تماشاگران فوتبال در استادیوم بسنده کند.
علی رضالو؛ کریستیانو رونالدو
نوع فعالیت: تبلیغات حرفه ای
سال گذشته بود که تصاویری از بدل رونالدو در فضای مجازی پخش شد. کسی که بعضی ها معتقدند به لطف گریم، خودش را شبیه کریس می کند وگرنه خیلی هم شباهت خاصی به او ندارد. دفاتر تبلیغاتی اما ظاهر نظر دیگری داشتند و رضالو توانست در چندین تبلیغ تجاری در نقش رونالدو شرکت کند و احتمالا درآمد خوبی کسب کند.
نکته ای که در مورد بدل رونالدو وجود دارد مقایسه اش با رضا پرستش بدل مسی است. ظاهرا رضالو مشاوران و مدیربرنامه خوبی ندارد که نتوانسته مثل بدل مسی پیشرفت کند، البته مسئله شباهت کمتر او به رونالدو هم می تواند در این عدم پیشرفت موثر باشد.
حمید ماهی صف؛ مستربین
نوع فعالیت: سعی می کند کتمان کند
اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 نام یک شومن حسابی سر زبان ها افتاد. مستربین ایرانی یا مسترسین. کسی که استاد اجرای برنامه های مفرح بود و می توانست طوری یک جوک ساده را تعریف کند که همه از خنده نابود شوند. بعد از چندوقت اما خود آقای کمدین در برنامه هایش اعلام کرد که اصلا علاقه ای به مقایسه شدن با مستربین ندارد و این حرف مردم است.
حمید ماهی صفت که یک زمانی پای ثابت بیشتر مراسم شادی آفرین برگزار شده در کشور بود حالا چند وقتی است که کم کار شده و البته شباهتش با روآن اتکینسون هم کمتر شده است.
هادی لطفی؛ مرحوم مرتضی پاشایی
نوع فعالیت: اجرای برنامه جای آن مرحوم
هادی لطفی تنها کسی نیست که خودش را به عنوان بدل مرتضی پاشایی معرفی کرده و غیر از او چندین و چند نفر دیگر هم هستند که بعد از فوت پاشایی خودشان را شبیه او کردند و حتی در مراسم تشییع و ترحیمش هم حضور داشتند. لطفی اما از نظر چهره بیشترین شباهت را به آقای خواننده دارد ولی وقتی روی سن می رود تا اجرا کند فقط لب می زند.
میلاد فتاحی دیگر بدل معروف پاشایی است که شباهت ظاهری ندارد اما صدایش شبیه اوست. این دو نفر و چند نفر دیگر با حضور در مراسم مختلفی از جمله جشن و.. سعی می کنند با زنده کردن یاد پاشایی و اجرای ترانه های او پول دربیاورند و ظاهرا در این راه موفق هم بوده اند.
غیرقابل انتشار؛ احسان علیخانی
نوع فعالیت: سوءاستفاده و کلاهبرداری
این احتمال بدترین مثال برای حیطه بدلکاری است. کسی که به خاطر مجرم بودنش نام او را نمی آوریم اما خیلی ها او را می شناسند. آقای کلاهبردار به خاطر شباهتی که با احسان علیخانی مجری برنامه ماه عسل داشت دست به اغفال دختران جوان زده و از مردم کلاهبرداری کرده بود. آقای شیاد البته خیلی زود توسط پلیس دستگیر شد تا دیگر کسی هوس این طور کارها به سرش نزند. غیر این اما شبیه علیخانی بودن احتمالا نمی تواند منبع درآمد خاصی هم باشد.
• حسام نواب صفوی از وقتی که شناخته شد با الویس پریسلی خواننده سرشناس آمریکایی مقایسه شد. نواب صفوی هیچ گاه از این شباهت پول درنیاورده اما شباهتش به پریسلی در تیپ و قیافه اش روز به روز بیشتر می شود.
نظر شما