به گزارش پرشین خودرو به نقل ازبرترین ها، برابوس در سال 1977 توسط بودو بوشمان و کلاوس برکمان در آلمان تاسیس شد. نام این شرکت برگرفته از سه حرف اول نام خانوادگی این دو دوست است که طی 40 سال فعالیت روی خودروهای تیون شده مرسدس بنز، تسلا، میباخ و اسمارت قرار گرفته است. پس از ثبت شرکت، برکمان هیچ علاقه ای به تیونینگ خودروها نشان نداد و سهمِ خود را در ازای 100 یورو به بوشمان فروخت و از شرکت جدا شد. طی هفته های گذشته و همزمان با 40 سالگی این کمپانی بزرگ، بنیانگذار اصلی برابوس بودو بوشمان از دنیا رفت و به همین منظور در نوشتار زیر نگاهی به بهترین ساخته های برابوس خواهیم انداخت.
Brabus Rocket
مسلما این مدل یکی از معروف ترین ساخته های برابوس است. این شرکت در سال 2006 با تقویت کردن پیشرانه و کیت بدنه ای که روی مرسدس CLS، قرار داد، توانست سریع ترین سدان 4 در دنیا را تولید کند. Rocket از یک پیشرانه 12 سیلندر 6.2 لیتری مجهز به 2 توربوشارژر استفاده می کند که توان تولید 720 اسب بخار قدرت را داراست. بیشینه سرعت این خودرو 362 کیلومتر بر ساعت است.
Bullit بر اساس Mercedes-AMG C63 ساخته شد. پیشرانه استاندارد این خودرو، 8 سیلندر به حجم 6.2 لیتر بود که با یک پیشرانه 12 سیلندر 6.2 لیتری مجهز به تولین توربو عوض شد. قیمت C63 AMG، 90 هزار دلار بود اما این نمونه برچسبی 400 هزار دلاری را روی خود می دید.
زمانی که برابوس تصمیم گرفت مرسدس A کلاس را تقویت کند، متوجه شدیم برابوس تنها در زمینه تیون کردن خودروهای عضلانی و پر قدرت مهارت ندارد بلکه توانایی تقویت خودروهای کوچک و حتی MPV ها را نیز دارد.
مدل استاندارد این خودرو توسط مک لارن در انگلستان ساخته شد و سپس توسط مرسدس به یک پیشرانه 8 سیلندر 5.8 لیتری مجهز شد. برابوس برای بهبود کششش و شتاب، روی این مدل از یک دیفرانسیل جدید استفاده کرد که قابلیت 40 درصد قفل شوندگی بیشتر نسبت به نسخه استاندارد داشت. همچنین برای ارائه توان بیشتر، سیستم خنک کنندگی، میل لنگ و اگزوز اسپرت جدید روی این خودرو سوار شد که خروجی SLR به 660 اسب بخار رسید.
یکی دیگر از اعجوبه های برابوس SV12 S است که در سال 2006 سریع ترین خودرو کانورتیبل لقب گرفت. مانند دیگر مدل های سفارشی، برابوس تغییرات بسیاری را روی پیشرانه این خودرو انجام داده است. پیشرانه 12 سیلندر این مدل با 730 اسب بخار قدرت، 213 واحد نیروی بیشتری را نسبت به نسخه استاندارد تولید می کند و با برداشته شدن محدودیت های الکترونیکی می تواند به سرعت 350 کیلومتر بر ساعت برسد.
این اولین همکاری بین برابوس و تسلاست. در این همکاری خبری از تغییرات فنی نیست و برابوس صرفا ظاهر خودرو را دستخوش تغییر کرده است. برابوس برای این خودرو یک مولد صدا در نظر گرفت تا این خودرو الکتریکی که در حالت عادی هیچ صدایی از خود ایجاد نمی کند، در حین حرکت صدایی دلنشین را تولید کند.
نظر شما