به گزارش پرشین خودرو به نقل از روابطعمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، رضا نفیسی مدیركل دفتر ترانزیت و حمل نقل بین المللی این سازمان با اعلام این خبر، افزود:طی مدت مذكور از مجموع كالاهای ترانزیت شده،۲ میلیون و ۳۱۳هزار تن را مواد نفتی و ۳ میلیون و ۴۶۱هزار تن را مواد غیرنفتی تشكیل دادهاند كه عمدهترین بخش مواد غیرنفتی كالاهایی نظیر مواد سوختی، قطعات یدكی ، انواع پنبه، محصولات كشاورزی و مواد غذایی بوده است.
مدیركل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی افزود: در مدت زمان یاد شده، از میان مرزهای كشور، بندر شهید رجایی با یك میلیون و ۶۸۱ هزار تن معادل ۲۹ درصد فعالترین مرز در زمینه ترانزیت ورود كالا به شمار میرود. پس از آن مرزهای پرویزخان با ۲۴ درصد و باشماق با ۱۰درصد در ردههای بعدی قرار دارند.
نفیسی بیشترین حجم تردد كامیونهای حامل بار ترانزیتی را از مبدأ عراق به مقصد امارات اعلام كرد و افزود: بیشترین حجم مسیرهای پرتردد كالا از مرزهای كشور طی مدت مذكور از پرویزخان به بندر امام، بندر شهید رجایی به مرز باشماق و باشماق به مرز بندر امام بوده است.
وی تصریح كرد: در پی اقدامات و هماهنگی های صورت گرفته از سوی سازمان راهداری و حملونقل جادهای با سایر سازمانهای ذیربط و برنامهریزی و فعال نمودن مناسبات ترانزیتی و حمل و نقلی با كشورهای منطقه، همچنین تعامل و همكاری بخش خصوصی فعال در حوزه حمل و نقل بینالمللی در كشور،به رغم اعمال فشار و محدودیت آمریكا به برخی از كشورهای منطقه ،آمار ترانزیت افزایش یافته است
نظر شما