پرشین خودرو: مدیرعامل شركت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با تاكید بر اینكه تاكنون تصمیمی برای چگونگی عرضه بنزین با نرخ یا سهمیه جدید به شركت ملی پخش ابلاغ نشده است، از تعیین مهلت 20 روزه برای تبدیل بنزین 100 تومانی به 400 تومانی خبر داد.
به گزارش «پرشین خودرو»، جلیل سالاری با اعلام اینكه تاریخ مصرف كارتهای موقت سوخت تا پایان اردیبهشتماه است، گفت: در حال حاضر شش میلیون لیتر بنزین 100 تومانی در این كارتها ذخیره شده است.
وی با اعلام اینكه مصرف روزانه بنزین 100 تومانی بین 1.6 تا 1.7 میلیون لیتر در روز است، گفت: كارتهای موقت سوخت مربوط به نهادهای دولتی، برخی سازمانها و خودروهای سواری است كه در زمینه حملونقل فعال هستند.
وی در پاسخ به این سوال كه با توجه به اینكه كارتهای موقت از دیماه 89 تاكنون با بنزین 100 تومانی شارژ نشدهاند و با توجه به كاربرد آنها در امور حملونقلی این شبهه ایجاد میشود كه چرا تاكنون سهمیه بنزین یارانهای آنها پایان نیافته توجیح كرد: به هر دلیلی ممكن است مجموعهای كه برای آن این كارت صادر شده است، از آن استفاده نكند البته كارتهای موقت حجمی اكنون غیرفعال هستند.
به گفته وی كارتهای موقت از 100 لیتر تا 1200 لیتر در بین سالهای 87 تا 88 صادر شدهاند.
سالاری با بیان اینكه در حال حاضر بیشترین سوختگیری كارتهای دارای بنزین 100 تومانی از همین كارتهای موقت است، گفت: در صورت مصرفنشدن سهمیه بنزین كارتها موقت تا پایان اردیبهشتماه این سهمیه حذف خواهد شد.
مدیرعامل شركت ملی پخش فرآوردههای نفتی با تعیین زمان 20 روزه برای تبدیل بنزین 100 تومانی به 400 تومانی كارتهای معمولی گفت: افرادی كه تا پایان ماه جاری بنزین 100 تومانی خود را مصرف نكنند از پنج تا 25 خردادماه مهلت دارند كه با انجام یكبار سوختگیری سهمیه بنزین یارانهای خود را به بنزین با نرخ 400 تومان تبدیل كنند.
سالاری در مورد اینكه اگر فردی در این مدت زمانی نتواند بنزین یارانهای خود را به بنزین نیمهیارانهای تبدیل كند، آیا بنزین 100 تومانی آن حذف خواهد شد یا خیر؟ اظهار كرد: علیرغم اینكه زمان معقولی برای انجام این كار تعیین شده اما در مورد حذف این سهمیه تاكنون تصمیمی گرفته نشده است.
به گفته او اكنون حجم بنزین 100 تومانی ذخیره در كارت سوخت به 60 میلیون لیتر رسیده بود.
او با اشاره به اینكه در حال حاضر 0.8 درصد كارت خودروهای سواری و 0.3 درصد كارتهای موتورسیكلتها دارای بنزین 100 تومانی است، گفت: از 10 میلیون خودروی سواری 80 هزار دستگاه دارای سهمیه بنزین 100 تومانی بالای 100 لیتر هستند كه این عدد برای موتورسیكلتها 31 دستگاه است.
سالاری با تاكید بر اینكه افزایش مصرف بنزین 100 تومانی موجب افزایش مصرف كل بنزین كشور نشده است، اعلام كرد: در حال حاضر روزانه 1.7 تا 1.8 میلیون لیتر بنزین 100 تومانی، 43 میلیون لیتر بنزین 400 تومانی، 10 تا 11 میلیون لیتر 700 تومانی و سه میلیون لیتر بنزین سوپر مصرف میشود.
وی با تاكید بر اینكه تاكنون تصمیمی برای چگونگی عرضه بنزین با نرخ یا سهمیه جدید به شركت ملی پخش ابلاغ نشده است، تصریح كرد: همچنین برای مصرف بنزین 400 تومانی در كارتهای سوخت نیز تاكنون مهلت زمانی مشخص نشده است.
مدیرعامل شركت ملی پخش فرآوردههای نفتی از تبدیل یك میلیون كارت هوشمند سوخت به كیف پول الكترونیكی برای پرداخت بهای سوخت خبر داد و افزود: این تعداد معادل پنج درصد كارتهای سوخت فعال كشور است كه برای افزایش تعداد آن باید در این زمینه فرهنگسازی صورت بگیرد.
سالاری در پایان ضریب امنیت سامانه هوشمند سوخت را در مقابل بدافزارها و هك بالا دانست و توضیح داد: سیستم سامانه هوشمند سوخت به اینترنت ارتباطی ندارد و جدا از آن طراحی شده است، ضمن اینكه با بستن درگاههای این سامانه امكان اتصال فلش یا یواسپی برای اخلال در سامانه وجود ندارد.
کد خبر 11436
نظر شما