به گزارش پرشین خودرو، سردار سید کمال هادیانفر با اشاره به پروژه راه اندازی RDS بر روی خودروها و در جادههای کشور اظهار کرد: برای اجرایی شدن این پروژه به دنبال امضای تفاهمنامهای با وزارت ارتباطات و معاونت فنی صداوسیما هستیم.
وی افزود: پروژه راه اندازی RDS یک پروژه بزرگ و هزینه بر است به همین خاطر فعلا در جادههای پرتردد مانند شمال به جنوب تهران - قم و قزوین - رشت نصب کنیم.
رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: این نکته را یادآوری کنم که باید جادههای ما در وهله اول مجهز به فرکانس FM باشند که نصب FM هم کار راهداری است.
سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: البته در حال حاضر آزادراه تهران به شمال به FM مجهز است و در روز افتتاحیه این آزادراه RDS را هم عملیاتی میکنیم.
وی ادامه داد: همچنین برای تجهیز کردن خودروها به این تجهیزات با وزیر صمت هم صحبت کرده ایم البته این را هم بگویم که تعداد بسیاری از خودروهای داخلی RDS را نصب دارند و نشانه آن هم این است که هنگامیکه رادیو را روشن می کنی عبارت به عنوان مثال رادیو پیام بر روی مانیتور نمایش داده می شود و عدد فرکانس نمایش داده نمی شود ولی قول هایی برای تجهیز کردن تمام خودروها به این سیستم از وزارت صمت گرفته ایم.
راهاندازی RDS تنها در جادههای پرتردد
رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به پرهزینه بودن مجهز کردن تمامی جادههای کشور به موج FM و راه اندازی RDS در تمامی جاده ها گفت: به دلیل اینکه این طرح بزرگ و پرهزینه است و در سراسر کشور امکان پذیر نیست قرار است برای استان ها و مسیرهای پرتردد انجام شود.
سردار هادیانفر تاکید کرد: آزادراه تهران - شمال در دهه فجر افتتاح می شود و RDS هم در این جاده در همان روز عملیاتی می شود.
در برخی مواقع که ضرورت دارد حادثه رخ داده و یا شرایط ترافیکی لحظهای را به رانندگان بلافاصله اطلاع داد تا خودروهایی که از قبل در حال تردد هستند گرفتار آن حادثه نشوند می توان از سیستم هشداردهی موسوم به RDS استفاده کرد. که این پیام فوری از طریق سیستم اطلاع رسانی لحظه ای به نام RDS انجام می شود؛ RDS یا همان RADIO DATA SYSTEM در واقع یک سیستم هشداردهی است.
منبع: مهر
نظر شما