به گزارش پرشین خودرو، روح اله لطیفی با اشاره به تعیین مهلت سه ماهه از ۲۶ خردادماه برای ترخیص خودرو از گمرک، اظهار داشت: در این مدت هزار و ۴۸ خودرو قابلیت ترخیص داشتند که در مهلتهای پیشین، تمام فرآیندهای قانونی ترخیص خودرو را پشت سر گذاشته اما در زمان مشخص شده موفق به ترخیص خودرو نشده بودند که در این بازه زمانی اقدام به خروج خودروهای خود از گمرکات کشور کردند.
سخنگوی گمرک با اشاره به اینکه سه هزار خودرو پرونده قضایی دارند، تصریح کرد: بر اساس مصوبه هیات دولت این افراد در هر زمانی که بتوانند از قوه قضاییه حکم برائت دریافت کنند پس از طی مراحل قانون، مجوز ترخیص خودرو را دریافت خواهند کرد که ظن به قاچاق، عدم تطابق اسناد و توقیف اموال برای دین به دیگری از جمله علت های تشکیل پرونده در قوه قضاییه است.
وی خاطرنشان کرد: در این مدت حدود ۳۷۰ خودرو با حکم قضایی ثبت سفارش آنها ابطال شده بود توانستند بعد از طی مراحل قانونی خودروی خود را از گمرک خارج کنند اما تعداد باقی مانده به دلیل مجوز نداشتن ثبت سفارش در گمرکات کشور باقی می ماند.
به گفته لطیفی، خودروهای باقی مانده در گمرکات کشور به این دلیل که زمان زیادی از ورود آن می گذرد امکان بازگشت به مبدا را ندارند و در صورت تمدید نشدن مهلت تعیین شده برای ترخیص باید در مزایده فروخته شوند یا در اختیار اموال تملیکی قرار بگیرند.
سال گذشته ۱۲ هزار و ۶۰۰ دستگاه خودرو وارداتی در گمرکات کشور وجود داشت که حدود هفت هزار دستگاه خودرو تا تیرماه سال گذشته ترخیص و پنج هزار و ۱۰۸ خودرو باقی مانده بود که دارای اسناد ناقص بودند.
با توجه به اتمام مهلت ترخیص خودرو در ۲۶ شهریورماه حدود یک هزار و ۵۰۰ خودرو در مسیر تحویل به اموال تملیکی قرار خواهند گرفت که برخی از آنها مربوط به خودروهایی است که نتوانستند حکم برائت از قوه قضاییه دریافت کنند.
منبع: ایرنا
نظر شما