پرشین خودرو: در حال حاضر حدود 20 نوع باتری توسط 30 نفر وارد بازار کشور میشود که از این تعداد تنها حدود هفت یا هشت برند باتری از مجاری قانونی وارد بازار کشور شده و مابقی باتری های موجود که حدود 50 درصد بازار را در برمی گیرند از طریق قاچاق تامین می شوند.
به گزارش «پرشین خودرو»، رئیس اتحادیه صنف باتری فروشان و باتری سازان با اشاره به اینکه عرضه باتری های تقلبی و قاچاق مشکلات جدی برای مصرف کنندگان به وجود آورده است، اظهار داشت: به دلیل اینکه باتری های وارداتی خدمات پس از فروش ندارند امسال تعداد شکایتهایی که به اتحادیه ارجاع می شود افزایش یافته است.
محمود اکبرزاده افزود: متاسفانه در حال حاضر واردات در کشور در دست افراد متخصص نیست و هر تاجری برای اینکه سود بیشتری نصیبش شود اقدام به واردات باتری هایی از کشور چین می کند که گاها برخی از این محصولات از لحاظ کیفیت در سطح بسیار پایینی قرار دارد که این امر باعث بروز مشکلاتی برای مصرف کننده شده است.
اکبرزاده در ادامه گفت: باید توجه داشت که چین باتری با کیفیت هم تولید میکند و برخی محصولاتش از لحاظ کیفیت با باتریهای کرهای برابری میکند اما متاسفانه واردکنندگان به دلیل ارزان بودن و جذب مشتری بیشتر باتریهای بیکیفیت وارد میکنند كه خدمات پس از فروش ندارند.
به گفته وی، هزینه واردات باتری از طریق قانونی چهار برابر واردات از مجاری غیرقانونی است که این تفاوت قیمت، انگیزه قویی در برخی افراد برای واردات باتری های بی کیفیت از طریق قاچاق به وجود آورده است.
به گفته رئیس اتحادیه باتری فروشان و باتری سازان، آمار دقیقی از میزان واردات باتری وجود ندارد اما می توان گفت که ماهانه حدود 36 هزار باتری از مجاری قانونی وارد بازار ایران می شود.
کد خبر 1383
نظر شما