پرشین خودرو: عضو هیات علمی دانشگاه علامه گفت: در شرایطی كه خودروسازان از تعرفه 90 درصدی بهره برده و بازار خودرو بازاری انحصاری است، آزادسازی قیمت این محصول برخلاف مصالح و به ضرر مصرفكنندگان خواهد بود.
به گزارش «پرشین خودرو»، امرالله امینی اظهار كرد: در شرایط فعلی نظارت نهادهای مسوول مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت مصرفكنندگان و تولیدكنندگان بر عملكرد خودروسازان ضعیف شده و این نظارتها مانند دورههای گذشته قدرتمندانه نیست.
وی ادامه داد: نتیجه ضعف نظارتها نیز شرایط فعلی صنعت خودرو و رشد قیمت این محصولات است؛ ضمن آنكه در چنین اوضاع و احوالی خودروسازان خواستار افزایش و آزادسازی قیمت خودرو بوده و میخواهند حرف خود را به كرسی بنشانند.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه افزود: در شرایطی كه خودروسازان از انواع حمایتهای دولتی و به ویژه تعرفه 90 درصدی بهره برده و بازار خودرو بازاری انحصاری است، آزادسازی قیمت این محصول برخلاف مصالح و به ضرر مصرفكنندگان خواهد بود.
امینی با بیان اینكه در این شرایط وظیفه نهادهای نظارتی به ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت مصرفكنندگان و تولیدكنندگان، تشدید نظارتها بر عملكرد خودروسازان است، تصریح كرد: این نهادها نباید مانند شرایط فعلی خودروسازان را آزاد بگذارند، بلكه باید بر فرآیند تولید خودرو و نوع مدیریت خودروسازان نظارت دقیقی صورت گیرد تا بازار خودرو از وضعیت آشفتگی فعلی رها شود.
به گزارش ایسنا، در هفتههای اخیر برخی خودروهای داخلی رشد قیمت حدودا 50 درصدی را نسبت به قیمتهای رسمی تجربه كردهاند. در شرایطی كه برخی از نمایندگیهای رسمی فروش از قطع عرضه خودرو از سوی برخی خودروسازان برای رشد قیمت این محصول خبر دادهاند، خبرهایی نیز از تلاش خودروسازان برای آزادسازی قیمت خودرو به گوش میرسد.
کد خبر 15142
نظر شما