پرشین خودرو: در حالی كه گزارش شده است كه شهرداری تهران به دنبال افزایش 50 درصدی کرایههای حمل و نقل در پایتخت است، سخنگوی شورای شهر تهران گفت: شورای شهر تهران با افزایش غیر منطقی کرایههای حمل و نقل مخالف است و باید برای استفاده کنندگان از حمل و نقل عمومی تسهیلاتی در نظر گرفته شود.
به گزارش «پرشین خودرو»، خسرو دانشجو، سخنگوی شورای شهر تهران روز یکشنبه در جمع خبرنگاران درباره تعیین نرخ کرایه حمل و نقل عمومی و تاکسی گفت: شورای شهر تهران به دلیل نامشخص بودن پیشنهاد شهرداری مبنی برافزایش کرایه اتوبوس و بلیت مترو روی افزایش نرخ کرایه تاکسیها به هیچ جمع بندی نرسیده است البته شهرداری تهران درلایحه پیشنهادی خود افزایش 50 درصدی کرایه تاکسیها را ارائه کرده است.
دانشجو اعتقاد دارد بخش اتوبوسرانی و مترو از تسهیلات شهری و دولتی استفاده میکنند ولی بخش تاکسی رانی از این تسهیلات محرومند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر موافقت کمیسیون عمران شورا با افزایش 20 درصدی بهای بلیت مترو و اتوبوس،گفت: تا زمانیکه این موضوع در صحن علنی بررسی نشود هیچ چیز قعطی نیست و بهتر است رسانهها هم از وارد کردن تنش به جامعه و اعلام نرخهایی که قطعی نیست خودداری کنند.
دانشجو خاطر نشان کرد: جمع بندی کمیسیون عمران درخصوص افزایش نرخ کرایهها این گونه است که، اگر در نهایت به جمع بندی افزایش برسیم تسهیلاتی برای برخی اقشار استفاده کننده از حمل و نقل عمومی ایجاد شود.
دانشجو همچنین به گزارش حسابرس مستقل شورای اسلامی شهرتهران در مورد از شرکت راه آهن شهری تهران (مترو) و شرکت خدمات مالی شهر تهران برای سال مالی منتهی به 1389 اشاره کرد و افزود: که براساس این گزارش عملکرد مالی شرکتهای مذکور از تمام جنبههای با اهمیت، طبق استانداردهای حسابداری به نحو مطلوب اعلام شد.
وی همچنین از اجرای تفاهم نامه ایی بین شهرداری تهران، اداره منابع طبیعی و دانشگاه آزاد تهران خبر داد و افزود: براساس این تفاهم نامه شهرداری تهران با توجه به موضوع درخت کاری در پانزهم اسفندماه و حفظ فضای سبز اقدام به کاشت درخت در 250 هکتار ازاراضی و ارتفاعات شمال غرب تهران خواهد کرد.
وی تاکید کرد که مدیریت شهری در نظر دارد، بخش عظیمی از ارتفاعات شمال شهرتهران را برای درخت کاری اختصاص دهد.
دانشجو با تشریح موضوعات مورد بررسی جلسه شورا افزود: بررسی طرح «حذف بند 7ـ 14 ضوابط و مقررات طرح تفصیلی شهر تهران» در دستور کار قرار گرفت. بند فوق به زمینهای 2 هزار متر کمتراشاره دارد که در طرح تفصیلی، کاربری شان فضای سبز تشخیص داده نشده ولی در طرح تفصیلی ملاک عمل به صورت فضای سبز مورد استفاده قرار میگیرند که این زمینها در شرایطی که تجهیز به پارک و فضای عمومی سبز نشده باشند طبق ضوابط پهنه اجازه ساخت میدهد.
در یکی از بندهای طرح تفصیلی به این نکته اشاره شده که شهرداری در شرایطی میتواند به این زمین ها، طبق پهنه اجازه ساخت بدهد که در فرایندی تدریجی تا 1395 ابتدا نسبت به تامین اراضی مورد نیاز برای رفع کمبود فضاهای خدماتی و سبز در محلاتی که این زمینهای مشمول بند 7ـ 14 قرار دارند اقدام کند سپس اجازه ساخت و ساز به این زمینها را بدهد.
دانشجو خاطر نشان کرد: با توجه به ایام پایانی سال و بازنگری طرح تفصیلی پیشنهاداتی مبنی بر اصلاح بندهایی از طرح تفصیلی در این خصوص، از جمله بازنگری بر تعریف بافتهای ناپایدار در کمیسیون ماده 5 شورای عالی و معماری شهرسازی مورد بررسی قرار گیرد.
کد خبر 20552
نظر شما