کد خبر 22797
۱۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸
خودروسواری کاندیداهای ریاست جمهوری

پرشین خودرو: این روزها که بازار تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری داغ است، هشت کاندیدای نهایی از هیچ فرصتی برای رسیدن به ساختمان پاستور نمی‌گذرند و این وسط گویا صنعت خودرو دستمایه خوبی است برای بالا بردن شانس برنده شدن آنها در ماراتن 24 خرداد ماه.

به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، بنجول، فرغون و قتلگاه متحرک، نمونه‌ای است از واژه‌هایی که کاندیداهای ریاست جمهوری یازدهم در قبال پیشروترین و مهم ترین صنعت حال حاضر ایران پس از صنعت نفت، به کار می‌برند. چندی پیش محمدباقر قالیباف (شهردار فعلی تهران و یکی از هشت کاندیدای ریاست جمهوری)، خودروهای ایرانی را فرغون آپشن‌دار خطاب کرد و حالا رقیب او محسن رضایی نیز می‌گوید خودروهای ایرانی قتلگاه متحرک هستند. در اینکه صنعت خودرو عیب‌ها و ایرادهایی دارد و در اینکه مردم از قیمت و کیفیت آنها راضی نیستند، شکی نیست، اما اینکه خودروسازی تا به این حد ضعیف توصیف كنند نیز منصفانه به نظر نمی‌رسد. خودروسازی با همه داشته‌ها و نداشته هایش، لوکوموتیو صنایع ایران به حساب می‌آید و اگرچه این روزها ضعیف شده و نفسش تنگ است، اما هنوز هم پرچمش بالاست. اگر نگاهی به بخش های مختلف صنعت و اقتصاد کشور بیندازیم، متوجه می‌شویم که خودروسازی با همه مشکلاتی که این روزها گریبان کل بخش صنعت و تولید را چسبیده، سر پا مانده و باد به پرچم آن می‌وزد. اینکه کاندیداهای ریاست جمهوری یازدهم از ضعف‌های صنعت خودرو انتقاد می‌کنند، به هیچ وجه بد و غیرمنطقی نیست، اما وقتی انتقادها رنگ و بوی تبلیغاتی می‌گیرند، غیرمنصفانه می‌شوند و صرفا تبلیغاتی. از طرفی، باید از کاندیداها پرسید در کنار فرغون خواندن و قتلگاه متحرک دانستن خودروهای ایرانی، آیا راهکاری هم برای بنز شدن و لیموزین شدن آنها دارند؟آیا هدف از انتقادها به صنعت خودرو، بهبود و پیشرفت آن است یا فقط تبلیغات و به دست آوردن دل رای دهنده‌گان؟ باید دید در این 13 روز باقیمانده تا انتخابات یازدهم، کاندیداها دوباره چه‌ها از صنعت خودرو خواهند گفت.
کد خبر 22797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نورالدین ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۱
    3 0
    خدمت سایت وزینتان سلام عرض میکنم تنها راهکار شایسته سالاری و استفاده از نیروهای کارآمد و جایگزینی مدیریت جهانی به جای مدیریت سنتی فعلی و مطالعه و برنامه ریزی واقعی است نه صرفا مثل الان کاغذ و نمودار پر کردن.سرافراز باشید.
  • ایرانی ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۱
    4 0
    من با اینکه میدونم که این آقایون این حرفا رو واسه تبلیغات انتخاباتی گفتن ولی الحق و الانصاف این حرف تمام ملت ایرانه.خیلی کشورا خودروسازی ندارند ، وضعشونم خیلی از ما بهتره
  • رضا ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۲
    6 0
    این صنعت نیست واقعا نیست. صنعتی که با پول مردم و فشار آوردن رو مردم و بدبخت کردن مردم و ... شده صنعت بعد از نفت اصلا واسه مردم نه جذابیتی داره و نه این حرف های شما (دنیای اقتصاد) صحت نداره. این کارخونه های مونتاژ کاری هزار سال دیگه هم با این مدیریت های اینچنین بنز و ... نمیشن. اگر منظور شما گفتن این مطلب واسه اینه که کاندیداها واسه جمع کردن رای و شعار اینا را میگن میشه بهتون حق داد...... ولی ولی اگر از باب حمایت از کارخونه های مونتاژسازی وارد شدید واقعا منصفانه نیست و مشخصه که احساسی به مطلب نگاه کردید و اصلا حمایت از مونتاژسازا بین مردم هیچ وجه جذابی نداره. ولی واقعا واسه بعضی خبرگذاری ها هم متاسفم که با این که اینقدر رو مردم بیچاره فشار آوردن این مونتاژسازا باز هم ازشون حمایت میکنن............... آدم واقعا میمونه...
  • فرشاد ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    0 0
    متاسفانه با عملكرد خودروسازهاي ما هيچ كدام از مصرف كنندگان اين خودروها حاضر به دفاع از آنها نيستند
  • علی ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۷
    0 0
    خود شما برای اینکه ما اخبارتون بخونیم ، تیتر بی ربط زدید. خوب معلومه اونها هم برای جمع کردن رای هر اراجیفی میگن