پرشین خودرو: عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: نیاز است برای حل معضل آلودگی برخی از شهرهای ایران از سوی مسوولان دولت و مجلس راهکارهای اجرایی اتخاذ شود.
به گزارش «پرشین خودرو»، حمیدرضا پشنگ با بیان این مطلب تصریح کرد: تعطیلی مدارس در کلانشهر های کشور به دلیل آلودگی هوا و وجود گرد و غبار فرا تر از حد استاندارد راهکار اصولی نیست که در دستور کار مسوولان قرار می گیرد.
وی افزود: تعطیلی اجباری شهرها، هزینه های زیادی را برای کشور به همراه خواهد داشت و انتظار داریم نوع تصمیم گیری ها در این ارتباط تغییر کند.
عضو کمیسیون عمران مجلس خواستار اتخاذ راهکارهای اصولی از سوی دولت و مجلس برای کاهش آلودگی کلان شهر ها شد و اظهارداشت: دولت، مجلس و شهرداری های کلانشهر ها باید راهکارهای اصولی را برای کاهش آلودگی هوای شهرها بیاندیشند تا هر سال در ماه هایی خاص شاهد تعطیلی مدارس، اداره ها و کارخانه ها نباشیم.
پشنگ با بیان اینکه " انتقال پایتخت از تهران هزینه های هنگفتی را در پی خواهد داشت" گفت: موضوع انتقال پایتخت که از سوی برخی نمایندگان همچنان مورد پیگیری قرار می گیرد هزینه های بسیاری را برای دولت در پی خواهد داشت و این تصمیم در این برهه زمانی از عهده مسوولان کشور خارج است.
به گزارش موج، وی با اشاره به تردد خودروهای فرسوده در بسیاری از شهرها خاطرنشان ساخت: باید سیاستی اتخاذ شود که در پی آن صاحبان خودروهای فرسوده، خود برای خروج خودروشان از ناوگان حمل و نقل شهری اقدام کنند.
عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: ارائه وام های کم بهره به صاحبان خودروهای فرسوده بهترین راهکاری است که می تواند سبب نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری در استان هایی که با آلودگی هوا مواجه هستند شود.
وی در خصوص فرهنگ سازی های صورت گرفته شده در راستای تشویق مردم به استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی بیان داشت: در زمینه فرهنگ سازی برای تشویق مردم به استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی آنطور که باید قدرتمند عمل نکرده ایم و نیاز است در این راستا اقدامات اساسی تری در دستور کار مسوولان قرار گیرد.
عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: اگر بتوانیم در زمینه فرهنگ سازی درست عمل کنیم می توانیم به شرایطی دست پیدا کنیم که همانند بسیاری از کشورها، مردم برای گرفتن معاینه فنی خودروشان داوطلبانه اقدام کنند اما تا رسیدن به آن زمان نیاز است که برنامه های جامعه ای نیز پیش بینی و عملیاتی شود.
کد خبر 28463
نظر شما