کد خبر 36068
۴ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۳
صادرت لوازم یدکی کامیون به آلمان

پرشین خودرو: نایب رییس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران گفت: در نوسانات قیمت خودرو، قیمت لوازم یدکی تغییر نداشته و قیمت این محصولات را حجم عرضه و تقاضا تعیین می‌کند.

به گزارش «پرشین خودرو»، سید مهدی کاظمی اظهار کرد: در چند وقت گذشته در توزیع محصولات عمده لوازم یدکی کمبودی ایجاد نشده اما کمبود‌هایی در محصولاتی که تنها از طریق شرکت مادر همچون کیسه ایمنی و رایانه خودرو تامین می‌شود احساس شده است. وی ادامه داد: تولیدات داخلی که معطوف به تولیدات لوازم یدکی ماشین‌های روز، ماشین‌هایی که از ده سال گذشته تولید می‌شوند وماشین‌های قدیمی و عمدتا آمریکایی است، نیاز مردم را رفع می‌کند. این فعال صنفی با اشاره به این که اگر تولید صرف نداشته باشد کیفیت آن کاهش می یابد، بیان کرد: اگر از تولیدات داخلی حمایت شود ایران می‌تواند قطعات بسیار با کیفیت و قابل رقابت با کالای اصلی تولید کند. کاظمی با بیان این که بیش‌ترین حجم تولید لوازم یدکی مربوط به خودروهای سمند، پراید، پژو پرشیا و 405 است، گفت: قطعات یدکی ایرانی با کیفیت‌تر از نمونه چین، هند و.. تولید می‌شود و در برخی موارد صادرات لوازم یدکی از ایران به کشورهای دیگر گزارش شده است که صادرات لوازم یدکی کامیون به کشور آلمان از آن جمله است. وی خاطرنشان کرد: از سوی واردکنندگان و عمده فروشان که محصولات خود را از کشورهای دیگر تامین می‌کنند کیسه ایمنی خودرو وارد نشده و عرضه خرده فروشی از طریق شرکت‌های خودرسازی انجام می‌شود. به گزارش تسنیم، نایب رییس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی تهران تاکید کرد: به دلیل کمبود رایانه خودرو دزدی و قیمت آن افزایش یافته است که اگر حجم توزیع آن افزایش یابد از دزدی و دلال بازی توسط برخی افراد غیرصنفی کاهش خواهد یافت. این فعال صنفی بیان کرد: کارخانجات تولیدی نباید برای کاهش قیمت تمام شده از ارائه امکانات اصلی خودرو که آنچنان قیمتی هم ندارد برای راحتی مصرف‌کنندگان و زیبایی ظاهری خودرو خودداری کنند.
کد خبر 36068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • وحید ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    0 0
    من خودم صادرکننده قطعات کامیون های بنزبه آلمان هستم اما زهی خیال باطل که فکرکنید اینها درهمون آلمان یا حتی اروپای شرقی مصرف میشه... نخیراین قطعات رو آلمانیها دوباره صادرات مجدد به خاورمیانه ازجمله عربستان وکشورخودمون میکنند