پرشین خودرو: مدیرعامل انجمن بازیافت و اسقاط کشور گفت: سال گذشته حدود 40 هزار خودرو اسقاط شد اما امسال با مصوبه دولت مبنی بر اسقاط 4 خودرو به ازای یک خودرو وارداتی روند اسقاط خودروهای فرسوده رشد داشته است.
به گزارش «پرشین خودرو»، کاووس جسنوند مدیرعامل انجمن بازیافت و اسقاط کشور در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها گفت: اخیراً سازمان حمل و نقل و مصرف سوخت کشور شرایطی برای طرح جایگزینی خودروهای فرسوده فراهم کرده و با اعطای تسهیلات به متقاضیان اسقاط خودروهای فرسوده امکان تهیه خودروی نو را برای آنها به وجود آورده است.
وی افزود: انجمن بازیافت و اسقاط کشور پس از مراجعه متقاضیان گواهی اسقاط برای آنان صادر میکند و به ازای اسقاط خودرو مبلغی به متقاضی پرداخت میکند.
مدیرعامل انجمن بازیافت و اسقاط کشور اظهار داشت: همچنین تسهیلاتی توسط شرکت خودروسازی سایپا به دارنده خودروی فرسوده اسقاط شده پرداخت میشود و مالک خودرو با مبلغی که به آن اضافه میکند میتواند وسیله نقلیه دیگری تهیه کند.
حسنوند تصریح کرد: در حال حاضر 125 مرکز اسقاط خودروی فرسوده در کشور موجود است که این مراکز زیر نظر ستاد سوخت کشور و با نظارت راهنمایی و رانندگی و محیط زیست فعالیت میکند.
وی افزود: دولت مصوب کرده تا خودروهای بالای 20 سال که باعث ایجاد آلودگی محیط زیست میشوند و همچنین مصرف سوخت آنها بالاست از چرخه خارج و به جای آنها خودروهای نو جایگزین شوند.
مدیرعامل انجمن بازیافت و اسقاط کشور بیان داشت: همچنین دولت مصوب کرده تابه ازای هر خودرویی که به کشور وارد میشود 4 خودرو فرسوده از رده خارج و اسقاط شود.
حسنوند افزود: آهن قراضههای حاصل از اسقاط خودروها به ذوبآهنهای سراسر کشور داده میشود که البته قبل از اسقاط اصالت خودرو توسط راهنمایی و رانندگی تعیین و سپس دستور اسقاط صادر میشود.
وی تصریح کرد: در سالهای گذشته به دلیل تحریمها تعداد خودروهای اسقاطی کمتر بود به طوری که سال گذشته حدود 40 هزار خودرو اسقاط شد ولی امسال این کار روند روبه رشدی داشته است.
وی بیان داشت: در 8 سال گذشته حدود یک میلیون و 600 هزار خودرو از رده خارج و اسقاط شدهاند ولی امسال به دلیل مصوبه دولت مبنی بر اسقاط 4 خودرو به ازای یک خودروی وارداتی روند اسقاط خودروهای فرسوده رشد داشته است.
مدیرعامل انجمن بازیافت و اسقاط کشور تصریح کرد: صنعت اسقاط خودرو در کشور صنعتی جدید است و تا کنون 5 هزار نفر در آن مشغول به کار هستند.
حسنوند با بیان اینکه هر مرکز اسقاط خودرو با سرمایهای حدود 6 میلیارد تومان راهاندازی شده است، بیان داشت: این مراکز در حال حاضر تأمین کننده بخشی از مواد اولیه کارخانههای ذوبآهن کشور هستند.
وی افزود: سالانه حدود 80 هزار خودرو به کشور وارد میشود و پیشبینی میشود امسال حدود 100 هزار خودروی وارداتی داشته باشیم.
مدیرعامل انجمن بازیافت و اسقاط کشور تصریح کرد: مراکز اسقاط خودرو قابلیت اسقاط سالانه حدود 500 هزار خودرو را دارند.
به گزارش فارس، مدیرعامل انجمن بازیافت و اسقاط کشور در مورد یکی از خودروهای اسقاطی که از اسقاط آن بسیار ناراحت شده بود، گفت: چند سال پیش یک خودروی کادیلاک بسیار تمیز که مالک آن مجبور به اسقاط آن شده بود را به قیمت یک و نیم میلیون تومان طبق مصوبه آن سال خریداری کردم که واقعاً از این که مجبور بودم آن را اسقاط کنم ناراحت شدم.
حسنوند افزود: خودروی مذکور بسیار شیک و تمیز بود بنابر این چند ماهی آن را نگهداری کردم و برای اینکه آن ماشین کمی از بین برود آن را چندین بار بوکسل کردم و بعد به ناچار آن ماشین را پرس و از رده خارج کردم.
وی بیان داشت: در حال حاضر 125 مرکز اسقاط خودرو آمادگی صدور گواهی اسقاط خودروهای فرسوده را دارند و هیچ کدام از واردکنندهها دغدغه این موضوع را نداشته باشند.
کد خبر 39039
نظر شما