پرشین خودرو: مدیركل دفتر صنایع ماشینسازی و نیرومحركه وزارت صنایع و معادن از رشد تولید خودرو و قطعاتش در كشور طی سالهای اخیر خبر داد.
به گزارش «پرشین خودرو»، شامگاه شنبه محسن صالحینیا در مراسم راهندازی خط تولید مجموعههای فلزی و قطعات پرس شركت صنعتكده فولاد صدر در شهرك صنعتی خوارزمی پاكدشت با بیان اینكه تولید انواع خودرو و قطعاتش در كشور طی سالهای اخیر رشد و توسعه كمی و كیفی داشته است، گفت: صنعت خودروسازی كشور در سال گذشته یك میلیون و 600 هزار دستگاه اتومبیل تولید كرده است و این میزان در سال جاری به یك میلیون و 800 هزار دستگاه میرسد.
مدیركل دفتر صنایع ماشین سازی و نیرومحركه وزارت صنایع و معادن از افزایش میزان تولید خودرو در كشور به سه میلیون دستگاه خبر داد و افزود: با هدفگذاری انجام شده، در چند سال آینده باید به تولید سه میلیون دستگاه در سال برسیم كه در این تعداد خودرو پیشبینی شده، توسعه بازار، توسعه محصول، رقابتمند كردن محصولات و حضور در بازارهای هدف داخلی و خارجی مدنظر است.
وی در ادامه به ایجاد 21 هزار میلیارد تومان ارزش تولید اشاره كرد و گفت: در سال گذشته با تولیدی كه داشتیم، حدود 21 هزار میلیارد تومان ارزش تولید ایجاد شد كه رقمی معادل 20 میلیارد دلار است.
صالحینیا همچنین از تدوین اهداف و سیاستگذاریهای توسعه صنعت خودرو خبر داد و تاكید كرد: اهداف و سیاستگذاریهای توسعه صنعت خودرو تدوین شده و صنعتگران باید در همین راستا به فعالیت بپردازند و توسعه سرمایهگذاری در تولید قطعات و مجموعههای اولویتدار مدنظر قرار دارد و نوع فناوریها و روشهایی كه در ارتباط با توسعه محصول است، مشخص شده است.
مدیركل دفتر صنایع ماشینسازی و نیرومحركه وزارت صنایع و معادن با بیان اینكه رسیدن به مرز 20 درصد ارزش افزوده تولید در كل محصولات صنعتی و چهار درصد تولید ناخالص داخلی مدنظر این اهداف و سیاستگذاریهاست، خاطرنشان كرد: 19 درصد این میزان، از طریق بخش صنعت و معدن محقق شده كه حدود 3.5 درصد از تولید ناخالص داخلی است و برای رسیدن به مرز چهار درصد تولید ناخالص داخلی و 20 درصد ارزش افزوده تولید باید با اهداف و سیاستگذاریهای صنعت پیش رفت.
وی در ادامه با تاكید بر تولید مواد اولیه و قطعات رقابتپذیر عنوان كرد: باید برای رسیدن به این مرز، تولید مواد اولیه، قطعات و مجموعه های رقابت پذیر وجود داشته باشد كه در اهداف توسعه صنعت خودرو نیز آمده است و بر این اساس اگر دو مجموعه به عنوان تولید رقابتپذیر وجود نداشته باشد، در این قالب نمیتوان موفق بود.
مدیركل دفتر صنایع ماشینسازی و نیرومحركه وزارت صنایع و معادن در پایان با اشاره به اینكه ایجاد واحدهایی كه بتوانند مواد اولیه و قطعات و مجموعهها را برای این جهش از صنعت به عنوان یك زنجیره، به طور كامل تأمین كنند و پشتیبان باشند، ضروری است، به فارس گفت: این كمك و پشتیبانی میسر نمیشود مگر اینكه واحدهای تولیدی در تمام نقاط كشور به ویژه در استان تهران یكی از استانهای مهم از لحاظ بعد مسافت و نیروی انسانی در دسترس با شرایطی مناسب است، در توسعه این صنعت یاری كنند.
کد خبر 4464
نظر شما