پرشین خودرو: یک استاد اخلاق گفت: یک بوق زدن بی جا که باعث آزار دیگران و تضییع حقوق آنان شود موجب گناه است و آموزه های دینی بهترین راهنمای ما در رفتارهای اجتماعی هستند.
به گزارش«پرشین خودرو»، حجت السلام والمسلمین ناصر نقویان، در دومین همایش آموزه های دینی و رفتارهای شهروندی، با تاکید بر حق و حقوق همسایگان و همشهریان افزود: به اعتقاد من برای آموزشهای ترافیکی لازم است که معاونت حمل و نقل، پلیس راهنمایی و رانندگی و رسانه ها خانواده ای را تشکیل داده و از طریق آن انواع پیامهای ترافیکی را به مردم منتقل کنند.
وی با بیان اینکه مامور راهنمایی و رانندگی نیز باید درک درستی از موقعیتهای شهروندان در خیابانهای شلوغ داشته باشد گفت: برخی مواقع شهروندان با دلایلی نه چندان منطقی البته به حق جریمه می شوند که اگر خوب تامل کنیم گاه می بینیم که مثلا سبقت گرفتن از یک ژیان که سرعت کمی دارد و خود منجر به ترافیک بسیار زیادی می شود، چندان غیر منطقی نیست.
نقویان ادامه داد: یک توقف بی جا، یک پارک نادرست و حتی یک بوق زدن بی جا که باعث آزار دیگران و تضییع حقوق آنها شود موجب گناه است و آموزه های دینی بهترین راهنمای ما در رفتارهای اجتماعی می توانند باشند.
در ادامه جعفر تشکری هاشمی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه دین برای تمام امور بشر راه کارهایی را ارایه می دهد گفت: هدف از برگزاری این همایش آن است که با کمک علمای دینی برای بهبود فرهنگ ترافیک گامهای مثبتی برداشته شود.
وی ادامه داد: دین مبین اسلام حاوی جامع ترین برنامههای اجتماعی و آموزههای اخلاقی برای انسانهاست و در این میان چه در زمینه ترویج گزاره های اخلاقی در جامعه تلاش کنیم، به همان میزان از مشکلاتی که در این زمینه پیش رو داریم کاسته خواهد شد.
بر اساس این گزارش آیت الله دکتر سیدمحمود علوی، عضو مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: آموزه های دینی و رفتار شهروندی با یکدیگر پیوند نزدیک دارند.
همچنین حجت السلام والمسلمین میرباقری، رئیس استفتائات دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه بر موضوع رعایت حق و حقوق دیگران و توجه به نظم و انضباط در اسلام تاکید شده است گفت: آموزه های دینی در رفتار شهروندی می تواند نقش بسیار مهم و تاثیر گذاری داشته باشد.
این کارشناس مذهبی تاکید کرد: یکی از معضلات شهر تهران، انس نداشتن مردم با یکدیگر است و در تهران بسیاری از مردم احساس غربت با یکدیگر می کنند.
وی افزود: راهنمایی و رانندگی و معاونت ترافیک می توانند آمار جریمه ها و تخلفات را به قبل و بعد از ماه رمضان در آورده و به مردم اطلاع رسانی کنند که این خود نشان می دهد که مردم ما دیندار بوده و در ماههایی همچون رمضان، دست به تخلفات کمتری می زنند.
کد خبر 4761
نظر شما