به گزارش پرشین خودرو، محمد صادق پورمهدی با بیان این مطلب افزود: از این تعداد سهمیه، تاکنون دو هزار دستگاه تاکسی جدید وارد ناوگان حمل و نقل درون شهری شده و دو هزار دستگاه دیگر نیز طی ماه های آینده وارد سامانه درون شهری خواهد شد .
وی با بیان اینکه اغلب تاکسی های فوق در کلانشهر تبریز به صاحبان تاکسی های فرسوده واگذار می شود، مجموع تاکسی های کنونی این شهر را ۱۲ هزار دستگاه اعلام کرد که بیشتر این تعداد فرسوده بوده و نیاز به نوسازی دارد.
پورمهدی، تسهیلات ارایه شده برای متقاضیان جایگزینی تاکسی های فرسوده در استان را ۲۰۰ میلیون ریال ذکر کرد و افزود: از صاحبان این تاکسی ها تقاضا داریم تا در اسرع وقت با مراجعه به نهادهای مربوطه و سازمان تاکسیرانی تبریز نسبت به نوسازی خودروهای خود اقدام کنند.
وی، تلاش برای نوسازی و ساماندهی ناوگان حمل و نقل درون شهری تبریز را یکی از اولویت های مهم مدیریت استان در جهت کاهش آلودگی هوای این شهر بیان کرد و گفت: طبق پایش ها و بررسی های انجام شده، وجود ناوگان حمل و نقل درون شهری اعم از تاکسی، مینی بوس و اتوبوس های فرسوده و دودزا اصلی ترین عامل آلودگی هوای تبریز است.
پورمهدی، با اشاره به تردد افزون بر ۷۰۰ دستگاه اتوبوس درون شهری در کلانشهر تبریز اعلام کرد: بیشتر این اتوبوس ها فرسوده بوده و نباید در شهر تردد کنند که در این راستا نوسازی ناوگان اتوبوسرانی نیز در دستور کار مدیریت استان قرار گرفته است.
وی همچنین از مشکل دار بودن فنی تعداد ۴۰ تا ۵۰ هزار دستگاه خودرو در تبریز خبر داد و بر لزوم اجرای طرح معاینه فنی خودروها در سطح استان تاکید کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه طرح کنترل نامحسوس خودروهای فاقد معاینه فنی باید در تبریز به مورد اجرا گذاشته شود، اظهار کرد: شهرداری تبریز باید در این رابطه زیرساخت های لازم و کافی را در محدوده های تعیین شده، فراهم کند.
پورمهدی ادامه داد: بر این اساس شهرداری تبریز موظف است تا پایان سالجاری نسبت به نصب و راه اندازی دوربین های نامحسوس در محدوده های تعیین شده، اقدام کند.
ایسنا
نظر شما