به گزارش پرشین خودرو، علی یوسفی در یک برنامهی تلویزیونی با اشاره به قرار گرفتن در فصل سرما و زمستان سرد امسال، اظهار کرد: بسیاری از تجهیزات ترافیکی در سطح شهر در اثر سرما از بین رفتهاند و شهرداری تبریز در تلاش هست تا عید نسبت به نوسازی این تجهیزات تمام امکانات لازم را به کار گیرد.
وی افزود: تابلوهای ورودی در شریانهای اصلی شهر و خطکشیها نیز در طول این مدت بازسازی خواهند شد و در صورتی که شرایط آب و هوایی مناسب باشد، احیا و نوسازی تجهیزات ترافیکی در اولویت قرار میگیرد.
وی از برگزاری جلسات متعدد در رابطه با زیباسازی شهری و آلودگی بصری خبر داد و گفت: از جمله فعالیتهای اصلی جهت زیباسازی و کاهش آلودگیهای بصری در سطح شهر، حذف بیلبوردها و تابلوهای تبلیغاتی و سازماندهی آنها بوسیلهی تابلوهای هنرمندانه است که این نیز در تبریز 2018 به خوبی نمایان خواهد شد.
یوسفی بیان کرد: با توجه به اینکه بخش عمدهای از انرژی شهرداری تبریز بر فعالسازی مترو صرف میشود، آمادگی حمل و نقل عمومی نیز از دیگر ضروریاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی از تزریق تعداد زیادی اتوبوس به ناوگان حمل و نقل شهری در سال جاری خبر داد و گفت: 100 دستگاه اتوبوس دیگر تا پایان سال به ناوگان حمل و نقل عمومی وارد میشود تا پاسخگوی نیاز شهروندان باشد.
وی با اشاره به موجهای اول و دوم مسافرتها به تبریز بیان کرد: چهار هزار دستگاه فرسودهی تاکسی، نوسازی شدهاند و با تلاش هرچه بیشتر در این راستا خود را برای میزبانی از مهمانان نوروزی و تابستانی آماده میکنیم.
معاون حمل و نقل ترافیک شهردار تبریز ضمن قدردانی از رانندگانی که اقدام به نوسازی خودروهای فرسوده میکنند، گفت: با چنین حرکات هوشیارانهای از جانب شهروندان قادر به ارائهی خدمات شایسته به مسافران و گردشگران خواهیم بود.
وی با اشاره به نحوهی حمایت از رانندگان تاکسی جهت تبدیل به احسن کردن تاکسیها گفت: رانندگان تاکسی با پرداخت مبلغ جزیی و استفاده از تسهیلات بانکی نوسازی خودروها میتوانند از این خدمات بهرهمند شوند که این نیز به نوبهی خود گامی مثبت در راستای کاهش آلودگی هوا به شمار میآید.
وی همچنین از رونمایی از سامانهی یکپارچهی معاینهی فنی خودرو خبر داد وگفت: آموزش کارکنان حوزهی حمل و نقل و آموزش شهروندی در کنار هم میتوانند گرهی از مشکلات ترافیکی را باز کنند.
وی افزود: معاونت پیشگیری از جرم دادگستری استان کارگروهی در قالب پیشگیری از تصادفات تشکیل داده است و این کارگروه متشکل از علوم پزشکی، آموزش و پرورش، پلیس راهور، حمل و نقل و شهرداری است و این ادارات در راستای آموزش فرهنگ ترافیکی تلاش میکنند.
وی متذکر شد: آموزش مستمر ضمن خدمت برای رانندگان اتوبوس و تاکسی و با محوریت علایم راهنمایی و طریقهی رانندگی، همواره اجرا شده و کمپین شصت و برگزاری کارگروهها در ردههای پایین سنی در مدارس نیز از آن جمله هستند.
ایرنا
پرشین خودرو: معاون حمل و نقل ترافیک شهردار تبریز تاکید کرد: چیدمان ترافیکی هر منطقه، نشانگر فرهنگ آن جامعه است.
کد خبر 68754
نظر شما