وی با اشاره به نارضایتی که از عدم پرداخت مطالبات کارکنان نظام سلامت به وجود آمده است، گفت: پرداخت های پایان سال نمی تواند اثرگذاری خودش را داشته باشد.
شریفی مقدم با تاکید بر شفاف شدن پرداخت ها در نظام سلامت، تصریح کرد: گفته می شود که ۱۰ هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت پرداخت شده و یا در حال پرداخت است. ما معتقدیم که این پرداخت ها باید نشان دار شود. زیرا، پول هایی که وارد وزارت بهداشت می شود به انداز دو سه دستگاه دولتی است.
وی با انتقاد از اینکه کسی سئوال نمی کند این هزینه ها چگونه ایجاد شده است، افزود: قطعا اگر نخواهیم این هزینه ها را مدیریت کنیم، به بحران در کشور تبدل خواهد شد.
قائم مقام سازمان نظام پرستاری با عنوان این مطلب که بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه سلامت کشور هزینه می شود که با پول نفت برابر می کند، ادامه داد: از ۵ هزار میلیارد تومان کارانه ای که اخیرا پرداخت شده است، ۴ هزار میلیارد آن سهم پزشکان و ۱۰۰۰ میلیارد دیگر سهم سایر کارکنان وزارت بهداشت بوده است.
شریفی مقدم تاکید کرد: هر جا که پول و قدرت باشد، فساد اجتناب ناپذیر است و هزینه های سلامت در حد مافیای موادمخدر و تجارت اسلحه در دنیا است.
وی در ادامه به وضعیت پرستاری در دولت یازدهم پرداخت و گفت: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری در سال ۸۶ تصویب شد، اما هنوز اجرایی نشده است.
شریفی مقدم افزود: سازمان نظام پرستاری در سال جاری به شدت پیگیر اجرایی شدن این قانون بود و در همین ارتباط، مذاکراتی هم با همه دستگاه ها و ارگان ها داشت. بطوریکه مجلس شورای اسلامی، حمایت بی سابقه ای از نظام پرستاری داشت. همچنین معاون اول رئیس جمهوری و مجموعه ای از دولت نیز، در این راه از ما حمایت کردند و تنها، وزارت بهداشت بود که برای پرستاری کاری نکرد.
وی با عنوان این مطلب که بودجه پیشنهادی ما برای اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری ۱۰۰۰ میلیارد تومان بود که قبل از آغاز فصل بودجه ریزی آن را به وزارت بهداشت پیشنهاد دادیم، گفت: متاسفانه این پیشنهاد در بودجه وزارت بهداشت لحاظ نشد.
قائم مقام سازمان نظام پرستاری ادامه داد: در این دوره ۴ ساله دولت یازدهم، وزارت بهداشت نه تنها برای پرستاری هیچ اقدامی نکرد که برعکس حتی در تقابل با پرستاری بود و کارنامه خوبی از خودش بر جانگذاشت.
وی با کنایه به وزارت بهداشت، گفت: وقتی معاون اول رئیس جمهوری و سایر مجموعه دولت در خصوص توجه به مسائل و مشکلات پرستاری، به وزارت بهداشت دستوراتی می دهند اما این وزارتخانه توجهی ندارد، چنین استنباط می شود که وزارت بهداشت، دولت دیگری است.
شریفی مقدم با انتقاد از اعطای پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاری در شورای سیاستگذاری که وزارت بهداشت تشکیل داده است، افزود: سازمان نظام پرستاری به عنوان نماینده صنف پرستاری، چنین شیوه ای را برای صدور پروانه صلاحیت حرفه ای قبول ندارد.
منبع: برترین ها
نظر شما