«هایپرلوپ» بین نیویورک و واشنگتن راه اندازی می شود

پرشین خودرو: ایلان ماسک، مالک شرکت تسلا، اعلام کرد که مجوزهای رسمی جهت نصب و راه‌اندازی تونل‌های پروژه هایپرلوپ حد فاصل شهرهای نیویورک و واشنگتن دی‌سی را کسب کرده است.

به گزارش پرشین خودرو، ایلان ماسک در اعلام خبرهای بهت‌آور همواره شهره خاص و عام بوده و این بار نیز وی خبری هیجان‌انگیز را با جهانیان در میان گذاشته است.

بر اساس آخرین توییتی که صاحب متمول شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس منتشر کرده؛ مجوز رسمی از طرف دولت ایالات متحده آمریکا برای راه‌اندازی پروژه هایپرلوپ در ابعادی باورنکردنی صادر شده است. بر اساس این مجوز، شرکت بورینگ وابسته به ایلان ماسک، به‌عنوان مجری طرح ساخت و راه‌اندازی پروژه حمل و نقل زیرزمینی، اجازه یافته است تا تونل‌های مورد نظر خود را از شهر نیویورک تا واشنگتن دی‌سی نصب کند. این تونل‌ها از شهرهای بالتیمور و فیلادلفیا عبور خواهد کرد و در این شهرها نیز ایستگاه‌ احداث خواهد شد. در صورت تحقق این امر، مسافت بین دو شهر نیویورک و واشنگتن در کمتر از ۳۰ دقیقه طی خواهد شد. با توجه به محدودیت‌های توییتر در نوشتن حروف و کلمات، ایلان ماسک نیز از ارائه اطلاعات بیشتر در توییت خود صرف نظر کرده است.

elon musk tweet

سؤال مهمی که در این میان مطرح می‌شود آن است که خودروهایی که درون این تونل‌ مسافت بین دو کلان‌شهر آمریکا را طی خواهند کرد؛ داری راننده خواهند بود و یا این انتقال به‌صورت تمام هوشمند و در غالب خودروهای خودران انجام خواهد شد؟ سؤال دوم آن است که این مجوز از طرف چه کسی یا ارگانی صادر شده است؟ آیا اداره حمل و نقل عمومی آمریکا آن را صادر کرده و یا مقامی بالاتر مانند دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا؟

تا زمانی که جواب‌های مشخصی برای سؤالات مطرح‌شده به دست آید؛ مروری کنیم بر آنچه تاکنون از پروژه هایپرلوپ می‌دانیم. ماسک اعلام کرده است که پروژه هایپرلوپ، مرکز دو کلان‌شهر آمریکا را به یکدیگر متصل خواهد کرد و ایستگاه‌هایی به سبک ایستگاه مترو همراه با آسانسور و تجهیزات کامل به‌عنوان نقاط ورودی و خروجی به هایپرلوپ ساخته و راه‌اندازی خواهد شد. پروژه جدید اتصال نیویورک و واشنگتن دی‌سی، به موازات پروژه قدیمی‌تر شرکت بورینگ، یعنی اتصال لس‌آنجلس به سان‌فرانسیسکو و همچنین پروژه آتی این شرکت در ایالت تگزاس انجام خواهد شد.

hyperloop one

اگرچه همچنان تصور این جابجایی پرسرعت بسیار سخت است؛ اما ماسک تا به امروز به بسیاری از مواردی که تا پیش از این غیر ممکن خوانده می‌شدند؛ جامه عمل پوشانده است. باید منتظر ماند و دید پروژه عظیم حمل و نقل زیرزمینی با سرعت بالا، سرانجام دچار چه سرنوشتی خواهد شد. آیا ماسک خواهد توانست پس از بیش از یک قرن، سیستم حمل و نقل جدیدی به جهانیان هدیه کند یا خیر؟

کد خبر 77123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha