رده‌بندی جدید شرکت‌های هواپیمایی منتشر شد‎

پرشین خودرو: پایگاه معتبر اینترنتی ایرلاین‌ریتینگ (سامانه رده‌بندی شرکت‌های هواپیمایی) برای پنجمین بار متوالی ایرلاین «ایرنیوزلند» را به‌عنوان برترین شرکت هواپیمایی دنیا انتخاب کرد.

به گزارش پرشین خودرو به نقل از دنیای خودرو، این شرکت هواپیمایی کسب این رتبه را مدیون عملکرد اقتصادی فوق‌العاده، نوآوری‌های درون پروازی، پرچمداری در حوزه کاهش آلایندگی، سن پایین ناوگان و تعهد کارکنان خود است. سردبیر ایرلاین‌ریتینگ معتقد است: «این فاکتورها موجب شده‌اند این شرکت هواپیمایی به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین پایه‌های صنعت هواپیمایی ایفای نقش کند.» در حالی که سایر سایت‌های بررسی عملکرد شرکت‌های هواپیمایی، صرفا از دیدگاه مصرف‌کننده عملکرد یک شرکت را زیر نظر دارند، ایرلاین‌ریتینگ رویکردی جامع‌تر را برای ارزیابی خطوط هوایی انتخاب کرده است.
این پایگاه اینترنتی برای انتخاب برترین شرکت‌های هواپیمایی با بهره‌گیری از تیم کارشناسی 13نفره، متشکل از 8منتقد و 5کارشناس خبره که به «ضربان صنعت هوایی» مشهور هستند، اقدام به بررسی یک به یک شرکت‌ها کرده است. آن‌ها معیارهایی چون کیفیت محصولات و خدمات، رتبه ایمنی، نظر مسافران، سن ناوگان، سودآوری، کیفیت خدمات در کلاس‌های بیزنس، سرمایه‌گذاری مناسب، گزارش‌های مربوط به محیط زیست، حوادث و سوانح سالانه، نوآوری‌ها و ... را برای انتخاب 50شرکت برتر سال، مدنظر دارند.
 

در ادامه با شرکت‌هایی که موفق به کسب 8رتبه نخست این رده‌بندی شده‌اند، آشنا خواهید شد.

1 – ایرنیوزلند: با وجود این که تیم منتقدان این دوره از 8 به 13نفر افزایش یافته است، شرکت هواپیمایی «ایرنیوزلند» بار دیگر موفق به کسب رتبه نخست شد. سردبیر «ایرلاین‌ریتینگ» معتقد است: «اگرچه این شرکت فرست‌کلاس و بیزنس ندارد، اما کیفیت خدمات آن قابل قیاس با دیگر رقبا نیست!»

2 – کانتاس: این شرکت هواپیمایی با رهبری آلن جویس به پوست‌اندازی خود ادامه می‌دهد و با افزایش ارزش هر سهم از 0.76 به 4.88دلار طی 6سال گذشته، تبدیل به سوگلی بازار سهام شده است. این شرکت از هر نظر در زمره بهترین‌ها قرار می‌گیرد.

3 – سنگاپور ایرلاینز: اگرچه ورود ایرباس380 به ناوگان این شرکت آن‌قدر دیر صورت گرفت که از فاکتورهای این دوره کنار گذاشته شد، اما تاثیر بسیار خوبی بر رتبه‌بندی سال آینده خواهد داشت. با این حال، ناوگان این شرکت جزو بهترین‌هاست.

4 – ویرجین استرالیا: شاید از خود بپرسید چه‌طور این شرکت توانسته است مقام چهارم را به دست آورد، اما به عقیده کارشناسان، پروازهای دوربرد اکونومی و بیزنس این شرکت فوق‌العاده هستند. همچنین، خدمه پروازی ویرجین استرالیا را می‌توان در دسته بهترین‌ها قرار داد.

5 – ویرجین آتلانتیک: ایرلاین پرچمدار ریچارد برانسون، همانند ایرلاین «ویرجین استرالیا» توانسته است با ارائه خدمات و محصولات خوب، رتبه بسیار خوبی را از نظر رضایت مشتریان به‌دست آورد. این شرکت هواپیمایی پتانسیل فوق‌العاده بالایی دارد.

6 – اتحاد ایرویز: در حالی که شرکت هواپیمایی اتحاد سالی وحشتناک را پشت سر گذاشت، به نظر می‌رسد زیرمجموعه‌های آن آسیبی ندیده‌اند. اتحاد دارای محصولات برجسته پروازی است و با پشت سر گذاشتن مشکلات مالی، سال بسیار خوبی را پیش‌رو خواهد داشت.

7 – آل‌نیپون‌ایرویز: یک سال برجسته دیگر برای آل‌نیپون‌ایرویز، عملکرد این شرکت هواپیمایی هر روز بهتر می‌شود. با بررسی روند این شرکت، انتظار می‌رود سال آینده به‌عنوان یکی از رقبای اصلی برای کسب مقام نخست پا به صحنه بگذارد.

8 – کُریَن‌ایر: این شرکت هواپیمایی بزرگ‌ترین بازگشت در صنعت هوایی را به نام خود ثبت کرده است. از رکودی مرگبار در سال 2000 تا قرار گرفتن در لیست برترین‌ها در سال 2018، موجب شده است این ایرلاین همچنان همگان را تحت‌تاثیر خود قرار دهد.




 

کد خبر 84402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha