به گزارش پرشین خودرو به نقل از عصرایران، همه باکتری های موجود در روده بد نبوده و این بخش از بدن حاوی باکتری های خوب و مفید نیز است. و زمانی که جمعیت باکتری های خوب افزایش می یابد، این شرایط به کاهش باکتری های بد کمک می کند.
احتمالا از این مساله آگاه هستید که تغییر در عادات روزانه و مصرف غذاهای سرشار از پروبیوتیک می تواند به بهبود سلامت روده و افزایش جمیعت باکتری های خوب آن کمک کند، اما فواید یک روده سالم بیشتر از تصورات شما خواهد بود.
تقویت سطوح انرژی
مصرف غذاهای سرشار از مواد مغذی برای تقویت سطوح انرژی شما کافی نیست. اگر از روده ای سالم برخوردار نباشید، بدن توانایی جذب کارآمد مواد مغذی از غذاهای مصرفی شما را نخواهد داشت. حفظ سلامت روده به بدن در جذب حداکثری مواد مغذی و در نتیجه آن تامین انرژی بیشتر کمک خواهد کرد.
طی یک مطالعه، پژوهشگران دریافتند که ورزشکاران پس از مصرف مکمل های پروبیوتیک عملکرد بهتری داشته و خستگی کمتری را تجربه کردند. خوشبختانه لازم نیست تا یک ورزشکار باشید تا از فواید یک روده سالم لذت ببرید.
بهبود سلامت مغز
پژوهش های مختلف پیوندی قوی بین مغز و روده را نشان داده اند و روده با نام مستعار «مغز دوم» نیز شناخته می شود.
باکتری های روده به تولید سروتونین، هورمونی که مسئول ایجاد احساس خوب در انسان است، کمک می کنند. سطوح کم سروتونین خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می دهد. بهبود سلامت روده می تواند از بروز اختلالات خلقی نیز پیشگیری کند.
تسهیل کاهش وزن
اگر فکر می کنید کمتر غذا خوردن و فعالیت جسمانی بیشتر تمام آن چیزی است که باید برای کاهش وزن خود دنبال کنید، بهتر است در این زمینه تجدید نظر کنید.
سلامت ضعیف روده می تواند موجب پرخوری و چاقی شود. تقویت باکتری های خوب روده از پرخوری پیشگیری کرده و روند کاهش وزن را تسهیل می کند.
مطالعات انجام گرفته روی حیوانات نشان داده اند زمانی که باکتری های روده موش های چاق وارد بدن موش هایی با اندازه عادی شده، این موش ها روند افزایش وزن را حتی بدون پرخوری تجربه کرده اند.
بهبود سطوح کلسترول
نتایج یک مطالعه نشان داد که باکتری های روده روی سطوح تری گلیسیرید و کلسترول خوب (HDL) اثرگذار هستند. نتایج این مطالعه نشان داد که میکروبیوم روده می تواند سطوح تری گلیسیرید، کلسترول خوب و شاخص توده بدنی (BMI) را تا 6 درصد بهبود ببخشد.
بهبود سلامت دهان و دندان
دهان و گلو - به نام حفره دهانی نیز شناخته می شود - انسان پر از باکتری هستند و اگرچه ممکن است آنها اثر چشمگیری روی سلامت شما نداشته باشند، اما می توانند موجب بوی بد دهان، ورم لوزه و گلو درد شوند.
افزایش باکتری های خوب در حفره دهانی می تواند دهان و گلو را سالم نگه دارد. آزمایش های مختلف نشان داده اند که استفاده از آبنبات های پروبیوتیک می تواند موجب افزایش باکتری های خوب در دهان و گلو شود.
پیشگیری از استروژن اضافه
برخی باکتری های بد روده در پردازش هورمون ها اختلال ایجاد می کنند. به عنوان مثال، آنزیمی به نام بتا-گلوکورونیداز می تواند استروژن را در روده دوباره فعال می کند که به استروژن اضافه منجر می شود.
خوشبختانه، این پژوهش نشان داد که مصرف مکمل های پروبیوتیک به کاهش فعالیت بتا-گلوکورونیداز کمک می کند.
تقویت سیستم ایمنی
باکتری های روده به روش های مختلف از سیستم ایمنی بدن انسان پشتیبانی می کنند. آنها از ورود پاتوژن های موجود در دستگاه گوارش به بدن پیشگیری می کنند، التهاب را کاهش می دهند، و مواد ضد باکتری تولید می کنند که با باکتری هایی مسبب عفونت مبارزه می کنند.
مصرف پروبیوتیک ها می تواند سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت کند. نتایج یک مطالعه نشان داد اسیدوفیلوس (Acidophilus) که در ماست یافت می شود می تواند به پیشگیری از بیماری ها کمک کند.
پرشین خودرو: اگر احساس افسردگی می کنید، شاید عجیب به نظر برسد اما باکتری های روده می توانند یکی از مقصران اصلی شکل گیری این شرایط باشند. نتایج یک پژوهش سلامت ضعیف روده را با خلق و خوی بد، ضعف سیستم ایمنی، سلامت ضعیف روانی، افزایش وزن و بسیاری شرایط دیگر پیوند داده است.
کد خبر 95072
نظر شما