به گزارش پرشین خودرو به نقل ازمهر، محمدرضا موسوی خواه، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی درباره میزان و محل تأمین هزینه اجرای طرح آزمایشی کارت خوان های جدید سوخت، گفت: تأمین هزینه طرح از محل سرمایه گذاری شرکت های ارائه کننده خدمات پرداخت در کشور که شامل ۱۲ شرکت دارای مجوز است می باشد و از محل بودجه عمومی کشور هیچگونه هزینه ای در این خصوص نخواهد شد. پاسخگویی در خصوص میزان آن برعهده شرکت های PSP است.
وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا نصب این کارتخوان ها برای همه جایگاه ها الزامی است یا مختص جایگاه های صاحب نشان است، تصریح کرد: برنامه ما این است که نسل جدید کارتخوان ها در جایگاههای سوخت سراسر کشور جایگزین شود.
این مقام مسوول هدف از نوسازی سامانه هوشمند سوخت را افزایش راندمان عنوان کرد و ادامه داد: افزایش راندمان، کاهش هزینه های تأمین و تعمیرات و هدف اصلی ، حذف کلیه هزینه های مرتبط با تأمین، تجهیز و پشتیبانی سامانه و استفاده از تجهیزات به روز و از همه مهمتر ارائه خدمات مناسب تر به مردم می باشد.
موسوی خواه ادامه داد: شرایط انتخاب و خرید ترمینال های سوخت جدید بانکی دقیقاً همانند فرآیند تأمین تجهیزات پرداخت بانکی (POS) توسط شرکت های PSP است و این شرکت PSP است که در این خصوص تصمیم گیری می کند. در مورد POS های بانکی، بانک مرکزی به عنوان رگولاتور، استانداردها و الزامات را تعیین می کند.
وی در ارتباط با بومی سازی تجهیزات مورد نیاز نازل های سوخت کشور نیز گفت: در خصوص بومی سازی تجهیزات نیز اقدام کرده ایم و با وزارت علوم و وزارت صنعت ، فراخوان بومی سازی تجهیزات را انجام داده ایم.
به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، با توجه به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی مبنی بر الزام توزیع فرآورده با استفاده از کارت هوشمند سوخت و با توجه به فرسودگی تجهیزات که از طرف تولید کننده نیز تولید مشابه آنها خاتمه یافته بود و امکان تأمین آن وجود نداشت، موضوع نوسازی سامانه در دستور کار قرار گرفت.
این مقام مسئول پیشتر نیز گفته بود که بالاترین مزیت این کارتخوانها، حذف هزینههای تامین و نگهداشت از دولت خواهد بود که این مهم ازطریق شبکه بانکی کشور انجام میشود و صرفهجویی قابل توجهی به همراه خواهد داشت. در پیادهسازی و تجهیز این سری از کارتخوانها از فناوری روز استفاده شده است و برای رفاه حال هموطنان، پرداخت هزینه سوخت بدون دخالت نیروی انسانی نیز میسر خواهد شد.
از حذف کارت سوخت تا نصب کارتخوان های جدید
با اجرایی شدن طرح برندینگ، جایگاه های سوخت تهران اقدام به بازسازی، نوسازی، اجرای طرح کهاب و سایر اقدامات اصلاحی کردند. در این میان جایگاه های جدیدی آغاز به کارکردند که در قالب نوسازی، دستگاه های نازل خود را نیز تعویض کردند. در این میان تعدادی از این جایگاه ها از نازل هایی استفاده می کردند که مدخلی برای ورود کارت سوخت نداشت و روال سوختگیری بدون این کارت انجام می شد و عملا می توان گفت کارت سوخت از چرخه سوختگیری در حال حذف بود. این در حالی است که طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی، اعمال سوختگیری باید توسط کارت سوخت انجام شود.
در قالب گزارشی میدانی به این موضوع پرداخت و چندی پس از انتشار این گزارش میدانی،مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی خبر داد که با نصب تجهیزات نوین، از نخستین سری کارتخوانهای جدید در جایگاههای توزیع سوخت رونمایی میشود.
نظر شما