به گزارش پرشین خودرو به نقل از ایسنا، سیدعلی مفاخریان در شبگردی اصحاب رسانه از فعالیتهای شهرداری منطقه 9 در تشریح موقعیت منطقه گفت: این منطقه به دلیل ورود امام راحل به کشور از طریق فرودگاه مهرآباد واقع در این منطقه به نام قدمگاه امام نامگذاری شده است. این منطقه با وسعت نزدیک به 19.8 کیلومترمربع جمعیتی بالغ بر 158 هزارو 425 نفر دارد؛ محدوده این منطقه از شمال به خیابان آزادی و جاده کرج، از جنوب به بزرگراه فتح و 45 متری زرند، از شرق به خیابان شهیدان و سادات و از غرب به مسیل کن منتهی می شود.
وی افزود: این منطقه با دو ناحیه و وجود بافت مسکونی، بافت صنعتی و نظامی تنها منطقهای است که صنعت، سکونت و نظامی به صورت ترکیبی در آن حضور دارد و وجود برج آزادی و امامزادگان این منطقه را دارای ویژگیهای منحصربه فردی کرده است که موجب تردد پنج میلیون نفر در طول شبانه روز در این منطقه شده است.
در ادامه شهردار منطقه 9 در طول بازدید اصحاب رسانه به معرفی پروژه های آماده بهره برداری پرداخت و نخستین پروژه داشبورد مدیریتی منطقه بود که تمامی اطلاعات منطقه در آن به صورت دیجیتال و برخط قابل دسترسی بود و پیام های سامانه 137 مربوط به منطقه که در آن قابل مشاهده است.
مفاخریان از همان فضای باز طبقه دوم ساختمان شهرداری به پروژه زیرگذر خیابان استاد معین که سال هاست برای اهالی این محدوده مشکلات بسیاری را فراهم کرده است اشاره کرد و افزود: این پروژه دوسال و نیم متوقف شده بود چرا که در اجرا معارضینی همچون تاسیسات شهری شامل لوله آب و برق و گاز داشت و از سوی دیگر پلیس راهور با بسته شدن خیابان آزادی برای عملیات عمرانی مخالفت کرده بود لذا این پروژه در نیمه های کار تغییر ماهیت داد و به سمت تونلینگ رفت و در این دوره مجددا توسط معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران کار اتمام آن پس از شهردار شدن آقای نجفی و بعد آقای افشانی آغاز شده است
وی تاکید کرد: زیرگذر خیابان استاد معین از اینجا به بعد چیزی حدود 10 میلیارد تومان به اعتبار برای تکمیل نیاز دارد و پیش بینی می کنیم در نیمه اول سال 1398 به طور کامل به بهره برداری برسد.
در ادامه اهالی رسانه در مجموعه فرهنگی و ورزشی کوثر حاضر شدند تا درجریان روند تکمیل این پروژه قرار گیرند، شهردار منطقه 9 در تشریح این پروژه که با هدف توسعه سرانه های ورزشی و فرهنگی منطقه در حال احداث است گفت: این مجموعه با 1300 متر مربع مساحت در هفت طبقه دارای سالن سینما، رستوران و مجموعه ورزشی و استخر است که تاکنون 15 میلیارد تومان هزینه در بر داشته است و از اینجا به بعد هم حدود 9 میلیارد دیگر اعتبار نیاز دارد و با توجه به اینکه در بودجه امسال این رقم به این پروژه اختصاص داده نشد و تنها 6 میلیارد تومان به آن تخصیص داده شده است پیش بینی می شود در نیمه نخست سال آینده به اتمام برسد.
وی درباره بافت فرسوده موجود در منطقه نیز گفت: 147 هکتار از بافت های فرسوده تهران در این منطقه واقع شده است که تجمیع قطعات ریز دانه را در دستور کار خود قرار داده ایم و تشویق میکنیم که با تجمیع املاک زمینه ارائه خدمات بهتر و نوسازی بافت فرسوده در سطح منطقه فراهم شود. در سال 1396 و 1397 توانستیم 325 قطعه پلاک را تجمیع کنیم که این اقدام به نفع شهرداری، شهروندان و نوسازی بافت فرسوده بوده است.
مفاخریان درباره سرنوشت مالکیت پادگان جی نیز گفت: در این پادگان سه ارگان متفاوت حضور دارند. در حقیقت بخشی در مالکیت ارتش، بخشی در ماکیت وزارت دفاع و بخشی وزارت آموزش و پرورش است که شامل شهرک های مسکونی، اراضی بلااستفاده و انبارهای آموزش و پرورش است. بخشی که مربوط به ادامه پروژه بزرگراه یادگار امام(ره) است و در پارگان جی قرار دارد در حال پیگیری و تامین منابع مالی برای تملک آن هستیم تا اجرای این پروژه همزمان با تامین مالی آن انجام شود و بررسی خواهیم کرد که می توانیم سایر اراضی این پادگان را در اختیار مجموعه مدیریت شهری قرار دهیم یا خیر که این کار باید با مشارکت مجموعه های نظامی انجام شود.
نظر شما