به گزارش پرشین خودرو، در این سمینار که با هفتم مهرماه روز آتش نشان همزمان بود، معاون روابط كار وزیر تعاون،كار و رفاه اجتماعی، مدیر اداره كل بازرسی كار و مدیران و نمایندگان شرکت پارس خودرو، اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران، کانون انجمنهای شرکت صنفی و مسئولین ایمنی و بهداشت کار استان تهران حضور داشتند.
در ابتدای این سمینار حمید زاهدی معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی شركت پارس خودرو ضمن خوش آمد گویی به میهمانان گفت: ایمنی بهداشت در حوزه منابع انسانی از جایگاه ویژه ای برخودرار است.
وی افزود: در مسیر ارتقا HSE انچه كه امروز بسیار اهمیت دارد به كارگیری روش های جدید در رساندن پیام است.
زاهدی ادامه داد: نگرش در HSE و تبلیغات این حوزه نسبت به گذشته بسیار متفاوت است. به طور مثال در تبلیغات اخیر حوزه ایمنی راه ها می بینید كه در رسانه ها از روش هایی استفاده می شود كه احساسات انسان را بر می انگیزد و این روش ها تاثیرگذاری بیشتری دارد.
در ادامه حاتم شاهكرمی معاون روابط كار وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی در این سمینار طی سخنانی ضمن تقدیر از عملكرد پارس خودرو در حوزه ایمنی و بهداشت گفت: این برای دفعه دوم است كه من با موضوع ایمنی و بهداشت در پارس خودرو حضور پیدا میكنم و خوشبختانه این شركت عملكرد مثبت و پیشرویی در این حوزه دارد.
وی ادامه داد: فعالان اقتصادی امروز به این نتیجه رسیده اند كه اگر می خواهند به تولید با كیفیت برسند باید نگاهی انسان محور داشته باشند.
شاهكرمی اضافه كرد: اگر میخواهیم به رونق تولید نیز برسیم باید در واحدهای تولیدی فضا و نگاه انسان محوری ایجاد كنیم تا بهره وری بالا برود و این مهم بدون توسعه ایمنی و بهداشت ممكن نیست.
وی تصریح كرد: در استفاده از تجهیزات ایمنی و بهداشت باید توجه داشت كه این تجهیزات باید با نظارت وارد فضای كار شوند زیرا كیفیت و تاریخ مصرف آنها بسیار مهم است.
در این سمینار دكتر مظفری مدیر كل بازرسی كار وزیر تعاون كار و رفاه اجتماعی گفت: آخرین آمار سازمان جهانی كار از فوت بیش از ٢ میلیون ٤٠٠ هزار نفر در سال بر اثر بیماری های ناشی از شغل در سراسر جهان حكایت دارد. وی در ادامه افزود: قوانین و آیین نامه های بسیار خوبی در سالهای گذشته به كارگیری شده است كه در ارتقاع ایمنی و بهداشت محیط كار بسیار موثر بوده اند.
مدیر كل بازرسی كار وزیر تعاون كار و رفاه اجتماعی تصریح كرد: بیش از ٨٠ درصد از حوادث در كارگاه های زیر ٢٥ نفر رخ می دهد و خوشبختانه در آیین نامه ایمنی بهداشت وزارت كار این كارگاه ها را نیز مكلف كرده ایم كه یكی از كاركنان را معرفی كنند تا آموزش های لازم را نیز ببینند.
عبدالصمد احمدوند مدیر ایمنی و بهداشت شركت پارس خودرو نیز در ادامه مراسم ضمن اشاره به اهداف این شركت در حوزه ایمنی و بهداشت گفت: حفظ سلامتی كاركنان، رعایت موارد ایمنی و اجرای قوانین همراه با آموزش در این حوزه از اهداف پارس خودرو است.
وی افزود: شناسایی نقاط بحرانی و كانون های خطر از جمله پایش هایی است كه همواره در پارس خودرو انجام می شود. احمدوند ادامه داد: یكی از روش های افزایش ایمنی استفاده از وسایل حفاظت فردی است که در این شركت این وسایل ابتدا تست و بررسی می شوند و بعد اقدام به تهیه انبوه آنها می كنیم.
مدیر ایمنی و بهداشت شركت پارس خودرو ادامه داد: نتایج اقدامات در حوزه ایمنی و بهداشت همواره در جلسه مختص این امر با حضور مدیریت ارشد پارس خودرو بررسی می شود و به خصوص توانمندی و سابقه كار پیمانكاران در حوزه ایمنی و بهداشت از مهمترین مواری است كه باید مورد بررسی قرار بگیرد.
احمدوند تصریح كرد: یكی از مواردی كه باید در حوزه ایمنی و بهداشت مورد توجه همكاران من قرار بگیرد تخصص پیمانكاران و درك آنها از موارد ایمنی در حوزه تخصصی است. زیرا به طور مثال پیمانكارانی كه در اتاق رنگ یك خودروساز با درجه ایمنی بالا و حساسیت های موجود فعال هستند، باید مو به مو موارد ایمنی و بهداشت را رعایت كنند و البته از طرف كارفرما نیز باید اقدامات مناسب انجام گیرد.
وی در پایان گفت: خوشبختانه پارس خودرو در حوزه ایمنی و بهداشت و مباحث ارگونومی در صنعت خودرو و حتی صنایع دیگر یك الگو است و این از حساسیت های این شركت نسبت به ارزش های نیروی انسانی سرچشمه می گیرد.
خانم رضایی مدیر كل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان تهران نیز ضمن تشكر از عملكرد شركت پارس خودرو در حوزه ایمنی و بهداشت گفت: صحبت از ایمنی یعنی صحبت از جان، حفظ منابع انسانی. در نتیجه ایمنی و بهداشت امری جدی است.
رضایی ادامه داد: حساسیت های ایمنی ما هنوز به خصوص در حوزه ساختمان كم است و اغلب اتفاقات در این حوزه به بخش ساختمان بازمی گردد.
نظر شما