کیفیت خودروهای داخلی چه مسیری را طی می کند؟

پرشین خودرو: در دی ماه سال جاری از میان خودروهای سواری تولید داخل 16 خودرو مورد ارزیابی کیفی قرار گرفت که بازهم طبق روال همیشگی، صدر جدول کیفی ترین خودروهای داخلی به تیانای پارس خودرویی ها تعلق گرفت و پرایدها هم طبق معمول قعرنشین این جدول شدند.

به گزارش «پرشین خودرو»، در دی ماه ۱۳۹۱ مجموع خودروهای تولید شده در داخل کشور، اعم از سبک و سنگین نسبت به ماه قبل با کاهش ۳/۲۵ درصدی و در مقایسه با زمان مشابه سال قبل با کاهش ۲/۵۸ درصدی مواجه شد. در ماه اخیر ۹۹ درصد از حجم خودروهای تولید شده در داخل کشور مختص خودروهای سبک (سواری و وانت) و یک درصد نیز مربوط به خودروهای گروه سنگین (مسافری و باری) بوده است. به گزارش شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، در بخش سواری شاهد کاهش ۶/۲۵ درصدی تولید نسبت به ماه قبل بودیم که از جمله عوامل اصلی در این روند نزولی مربوط به قطع تولید خودروهای شرکت مدیران خودرو (MVM۱۱۰، MVM۵۳۰، MVMX۳۳) و همچنین سوزوکی گرند ویتارا است. از دیگر نکات مهم و حائز اهمیت در مورد تیراژ خودروهای تولید داخل می‌توان به تولید خودروی جدید توجوی‌هاچ بک در کارخانه کرمان موتور و کاهش تولید قابل توجه خودروهای تندر ۹۰ ایران خودرو، پژو ۴۰۵ خراسان، نیو مزدا ۳ و هیوندای اونته اشاره نمود. به طبع کاهش تولید خودروهای سواری در دی ماه، تعداد خودروهای ارزشیابی شده نسبت به ماه قبل ۷/۱۲ درصد کاهش یافت بطوریکه جمعاً ۱۶ مدل خودرو مورد بازرسی قرار گرفت که ۱۲ مدل در سطح کیفی خیلی خوب و چهار مدل در سطح کیفی خوب قرار گرفته‌اند. در بخش عیوب فنی و عملکردی خودروهای سواری سمند و تیبا بیشترین نمرات منفی را کسب نمودند از طرفی شاهد بهبود ۳/۳ درصدی میانگین نمره منفی نسبت به ماه قبل هستیم که بیشترین تاثیر در این روند مربوط به خودروهای هیوندای آوانته و مگان است. در بخش تزئینات و مونتاژی خودروهای پراید X۱۳۱ پارس خودرو و پژو ۴۰۵ بیشترین نمرات منفی را کسب نمودند. در ضمن شاهد بهبود ۷/۱ درصدی میانگین نمره منفی نسبت به ماه قبل هستیم که بیشترین تغییر برای خودروی پژو ۴۰۵ خراسان است. در بخش بدنه خودروهای پراید X۱۳۲ و پراید X۱۳۱ بیشترین نمرات منفی را کسب نمودند، همچنین نسبت به ماه قبل بهبودی ۳/۳ درصدی را شاهد هستیم که بیشترین تاثیر در این روند مربوط به خودروهای لیفان ۶۲۰ و پژو پارس خراسان است. در بخش رنگ، خودروهای هیوندای آوانته و لیفان ۶۲۰ بیشترین نمرات منفی را کسب نمودند بطوریکه شاهد تنزل ۲/۱ درصدی نسبت به ماه قبل بودیم که خودروهای پژو پارس خراسان و هیوندای آوانته نقش بسزایی در این روند نزولی داشتند. ایرادات مهم و اساسی نیز جهش ۷/۶ درصدی داشته که عمدتا مربوط به خودروهای پراید X۱۳۱ پارس خودرو و پراید X۱۳۱ است و در نهایت میانگین نمره منفی خودروهای گروه سواری دارای بهبود کیفی ۹/۱ درصدی بوده که می‌توان به نقش خودروهای صدرنشین جدول یعنی نیسان تیانا و نیو مزدا ۳ در این امر اشاره کرد. از دیگر نکات حائز اهمیت در جدول می‌توان به ارتقاء سطح کیفی خودروهای پژو ۴۰۵ خراسان، سمند و پژو ۴۰۵ از سطح کیفی خوب به سطح کیفی خیلی خوب اشاره کرد. منظور از عیوب فنی و عملکردی مجموع کدهای ۱ و ۲ و ۳ و ۴، عیوب تزئینات و مونتاژی مجموع کدهای ۵ و ۸، عیوب بدنه مجموع کدهای ۶ و ۹، عیوب رنگ هم کد ۷ است.
کد خبر 20410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نیما ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۰
    4 0
    همه اش سركاري است. اون موقع كه دلار زير 1000 تومن بود خودرو سازها محصولاتشون را با دلار حساب نمي كردند و چون مثلا يه پرايد حدود 5 میليون در مي امد ولي انها حدود 8 میليون مي فروختند اما حالا كه دلار رفته بالا ماشين هاشان را با دلار حساب مي كنند.