به گزارش «پرشین خودرو» و بر اساس آماری که اخیرا توسط سازمان بهداشت جهانی منتشر شده، سهم تلفات انسانی منجر به فوت در حوادث مختلف رانندگی در این کشور روزانه به طور متوسط 700 نفر است.
بر این اساس، از میان هر 10 نفری که در حوادث مختلف رانندگی کشته می شوند نزدیک به شش نفر عابر پیاده، موتورسوار و یا دوچرخه سوار هستند که رده سنی آنان بین 15 تا 29 سال اعلام شده است.
رسانه های چین با انتشار این گزارش تصویب قوانین سخت تر برای رانندگان و تامین امنیت بیشتر جاده ها را ضروری دانسته و اعلام کردند که این کشور پهناور برای محافظت از جان مردم خود نیازمند سامانه قوی نظارتی است.
از سوی دیگر با توجه به اینکه خودرو در چین دیرتر از کشورهای دیگر وارد شده و بسیاری از مردم دوچرخه سوار بوده اند، رانندگان این کشور نسبت به راننده های سایر کشورها از مهارت کمتری برخوردارند.
روزنامه ساوت چاینا می نویسد: بسیاری از سوانح رانندگی که در چین رخ می دهد با توجه به نوع حادثه موید این است که شمار زیادی از رانندگان چینی از مهارت های کافی رانندگی برخوردار نیستند و همین امر باعث افزایش سوانح شده است.
هر سال در سوانح رانندگی در سراسر جهان نزدیک به یک میلیون و 250 هزار نفر کشته و بین 20 تا 50 میلیون نفر زخمی می شوند.
«برنارد شوارتلاندر» نماینده سازمان بهداشت جهانی در چین می گوید که وقتی بسیاری از مردم در حوادثی از این دست کشته می شوند یک کشور نمی تواند به سمت توسعه پایدار حرکت کند.
وی تاکید کرد که با اجرای قوانین بهینه و تدوین مقررات و بهبود مهارت های رانندگی است که می توان از مرگ هزاران نفر در سوانح جاده ای جلوگیری کرد.
برای دریافت آخرین اخبار از طریق "تلگرام" به کانال اختصاصی «پرشین خودرو» telegram.me/persiankhodro بپیوندید.
منبع: ایرنا
نظر شما